Cristiano Ronaldo s sinom in partnerko Georgino Rodriguez. Foto: Reuters
Cristiano Ronaldo s sinom in partnerko Georgino Rodriguez. Foto: Reuters
Cristiano Ronaldo
Z gesto na igrišču med reprezentančno nogometno tekmo je navdušil mnoge. Foto: EPA

"Imeni dvojčkov Cristiana Ronalda sta Mateo in Eva. Deček in deklica sta bila 8. junija rojena s pomočjo nadomestne matere," je poročala portugalska televizija SIC. "To je bila skrivnost, ki je Ronaldo do zdaj ni želel razkriti javnosti."

Nogometaš in njegova družina se na poročanja še niso odzvali, piše The Independent. Sicer pa je The Sun že marca poročal, da naj bi Ronaldo kmalu postal oče dvema dečkoma, ki se bosta rodila s pomočjo nadomestne matere na zahodni obali ZDA.

32-letnik že ima enega otroka - 6-letnega Cristiana Ronalda jr., trenutno pa je v razmerju z 21-letno špansko manekenko Georgino Rodriguez. Spoznala naj bi se na zabavi modnega dvojca Dolce & Gabbana v Madridu.

Prijazna gesta na igrišču
Pred dnevi je med nogometno tekmo Latvije in Portugalske nekaj minut pred koncem tekme varnostnikom na igrišče ušel deček, ki si je na vsak način želel spoznati Cristiana Ronalda.

Nogometaš ga je na igrišču objel, se z njim na kratko pogovoril, se poigral z njegovo kapo in se z njim tudi fotografiral. Varnostnikom je pozneje naročil, naj dečka iz igrišča odpeljejo na lep način.