Jabolko operemo, ga naribamo, pokapljamo s sokom pomaranče in primešamo jogurtu. Dodamo na koščke narezane suhe slive in kuhano piro.
Začinimo s cimetom, kančkom ribanega ingverja, po okusu pa lahko dodamo še žličko medu.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Potrebujemo: 200 ml jogurta, 50 g pire, 20 ml pomarančnega soka, 1 jabolko, 50 g suhih sliv, cimet, ingver, med po okusu.
Jabolko operemo, ga naribamo, pokapljamo s sokom pomaranče in primešamo jogurtu. Dodamo na koščke narezane suhe slive in kuhano piro.
Začinimo s cimetom, kančkom ribanega ingverja, po okusu pa lahko dodamo še žličko medu.
V Gault & Millau Slovenija 2024 se s 4 kapami ponaša 10 restavracij
Po svetu je okoli 70 tovrstnih restavracij, ki jih vodijo po franšiznem modelu.
Energijska vrednost hrenovih omak je različna, prav tako dodatki v njih
Kdo bo tokrat zastopal Slovenijo?
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje