Sardele očistimo. Prerežemo jih po sredini in jih nabodemo na vejico rožmarina. Pečemo jih na vročem oljčnem olju.
Ko dobijo lepo zlatorjavo barvo , jih serviramo na krožnik. Posolimo in pokapamo z oljčnim oljem.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 500 g sardel, oljčno olje, sol.
Sardele očistimo. Prerežemo jih po sredini in jih nabodemo na vejico rožmarina. Pečemo jih na vročem oljčnem olju.
Ko dobijo lepo zlatorjavo barvo , jih serviramo na krožnik. Posolimo in pokapamo z oljčnim oljem.
V Gault & Millau Slovenija 2024 se s 4 kapami ponaša 10 restavracij
Po svetu je okoli 70 tovrstnih restavracij, ki jih vodijo po franšiznem modelu.
Energijska vrednost hrenovih omak je različna, prav tako dodatki v njih
Kdo bo tokrat zastopal Slovenijo?
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje