Tako fotografije kot videoposnetki morajo biti avtorsko delo. Foto: Reuters
Tako fotografije kot videoposnetki morajo biti avtorsko delo. Foto: Reuters

Natečaja za avtorske fotografije in avtorske videoposnetke, ki jih MMC-jevi uporabniki lahko nalagajo na Moj splet, bosta trajala do 20. marca do 24. ure.

Pri izbiri, katero fotografijo ali video boste poslali v nagradni izbor, vam puščamo proste roke, saj je tema tako pri fotonatečaju kot videonatečaju, poljubna.

Nagradi: 200 in 400 evrov
Oba natečaja pa se razlikujeta v nagradnem fondu - medtem ko nagrada za najboljšo fotografijo po mnenju žirije znaša 200 evrov, glavna nagrada za najboljši video znaša kar 400 evrov, vsak teden pa bo avtor najboljšega videoizdelka po mnenju žirije prejel 50 evrov.

Fotografije in videoposnetke sami prenesete v ustreznem obsegu in formatu, ki je opisan v natečajnih pogojih. Več o obeh natečajih si lahko preberete na povezavah: https://www.rtvslo.si/fotonatecaj in https://www.rtvslo.si/mojvideonatecaj, za vse dodatne informacije pa lahko pišete na naslov mmc@rtvslo.si.

Informacije o nagrajencih bomo objavljali na strani www.rtvslo.si, nagrajenci pa bodo obveščeni tudi po elektronski pošti. Najboljši fotoizdelki in videoizdelki po izboru komisije bodo vsak teden predvajani tudi po TV-programih Infokanala.