Foto:
Foto:
Chris zase pravi, da je sila povprečen človek.

Vse zmage in napori pri igranju golfa praktično niso nič v primerjavi s stresom, ki ga je negotovi Tiger doživljal v dneh, preden se je zatrdno odločil, da bo ljubezen svojega življenja zaprosil za roko. 23-letna Elin Nordegren, švedska lepotica in nekdanja manekenka, je seveda odgovorila pritrdilno, kraja in datuma poroke pa golobčka še nista določila.

Catherine si je zlomila noht
Catherine Zeta Jones je med snemanjem zadnjih prozorov filma Terminal iz tira vrgel zlomljen noht in je takoj odhitela v svojo hotelsko sobo. Na pomoč ji je priskočil znan maniker, ki je s celim kovčkom potrebščin odhitel v hotel in ji tam uredil noht. Najprej ji ga je popilil, nato navlažil in dodal še malce olja, na koncu pa je nohte še pravilno oblikoval v pravokotno obliko. Mamica dveh otrok in žena igralca Michaela Douglasa je točno vedela, kaj hoče, in je bila po končani "terapiji" izredno hvaležna.

Chris Martin: Življenje kot film
Pevec britanske skupine Coldplay in novi mož hollywoodske igralke Gwyneth Paltrow Chris Martin je prvič javno spregovoril o njunem še popolnoma svežem zakonu. Svoje življenje je v intervjuju primerjal s filmom Notting Hill, v katerem igrata Julia Roberts in Hugh Grant. Hugh igra popolnoma povprečnega lastnika majhne londonske knjigarne, ki po spletu čudnih naključij spozna slavno filmsko zvezdo, ki jo upodablja Julia, in se vanjo zaljubi. Zvezda mu čustva vrača in tako je poroka pred vrati. Chris zase pravi, da je povprečen, morda celo malce dolgočasen človek, ki pa se mu dogajajo nenavadne stvari. Med drugim to, da je poznal Gwyneth, da sta se zaljubila, da je z njim zanosila in se poročila. V intervjuju je še povedal, da nameravata še naprej živeti mirno, stran od oči javnosti in vsiljivih medijev.

Oprah je najboljša
Po najnovejši raziskavi Harris Interactive poll je Oprah Winfrey ubranila prvo mesto z lanske lestvice najbolj priljubljene ameriške televizijske osebnosti. Oprah se že vse od leta 1993, ko so prvič objavili rezulate take raziskave, uvršča na eno od prvih treh mest, na prvem mestu pa je že drugo leto zapored. Najbolj priljubljena ameriška televizijska osebnost je televizijska voditeljica postala v letih 1998 in 2000. Na drugem mestu je pristal voditelj pogovorne oddaje David Letterman, ki mu sledijo Bill O'Reilly, komik Ray Romano in še en voditelj t. i. talk showa Jay Leno. V deseterico so anketiranci uvrstili še televizijskega psihiatra dr. Phila McGrawa ter igralce Whoopi Goldberg, Jennifer Aniston, Ellen DeGeneres in Martina Sheena.