Oboževalka Versaceja Blake Lively in Donatella Versace, kreativna vodja slavne italijanske modne hiše. Foto: H & M
Oboževalka Versaceja Blake Lively in Donatella Versace, kreativna vodja slavne italijanske modne hiše. Foto: H & M
Eden izmed kosov iz kolekcije na modni brvi in na Jessici Alba. Foto: H & M

Posebej za to priložnost so na reki Hudson postavili konstrukcijo in modno brv, po kateri so se nato sprehodile vrhunske manekenke, kot so Abbey Lee Kershaw, Daphne Groeneveld, Natasha Poly, Lindsay Wixson, med predstavniki močnejšega spola na reviji pa je bil tudi zaželeni Sean O'Pry. Reviji je sledila zabava z nastopoma legendarnega Princea in zadnje čase vsenavzoče Nicki Minaj.

Prizorišče je bilo okrašeno v prepoznavnem Versacevejem slogu, brv je bila ozaljšana z zlatom, namesto rdeče preproge pa so se zvezdniki sprehodili po črni. Jessica Alba, ki je nosila eno izmed kreacij iz kolekcije, ki v 300 H & M-jevih trgovin (tudi v tisto v ljubljanskem City parku) po svetu prihaja 17. novembra , je povedala, da se počuti kot v 90. letih, kolekcija naj bi bila "zelo rokenrol".

Kolekcija vključuje različne sloge iz Versacejevega arhiva, v slavni modni hiši pa so nekaj kosov zasnovali posebej za ekskluzivno modno revijo.

Dolgonoga zvezdnica Opravljivke Blake Lively je bila navdušena nad tem, da bo Versaceja zdaj lahko oblekel vsak. Dodala je, da je velika oboževalka te modne hiše, saj njihovi kroji čudovito laskajo ženskemu telesu. Z Blake sta se strinjali tudi Uma Thurman in Selma Blair.

Med izbranci, ki so si revijo ogledali v živo, je bila tudi Lorella Flego, voditeljica in redaktorica oddaje Bleščica na TV Slovenija. Slovensko modno poznavalko bomo povprašali o vtisih z dogodka.

Video- in fotoutrinke z modne revije si oglejte v galeriji.