Mike in Hilary ostajata prijatelja. Foto: Reuters
Mike in Hilary ostajata prijatelja. Foto: Reuters
Hilary Duff
Duffova je kot igralka nazadnje nastopila v komediji She Wants Me, zadnji (koncertni) album pa je izdala leta 2009. Foto: EPA

"Hillary Duff in njen mož Mike Comrie sta se odločila za prijateljski razhod. Ostajata najboljša prijatelja," je izjavil predstavnik 26-letne ameriške zvezdnice. Par ima skupaj skoraj dveletnega sinčka Luco. "Popolnoma sta predana svojemu sinu, v tem trenutku pa prosita za nekaj zasebnosti," je še sporočil predstavnik.

Novica o ločitvi Duffove in Comrieja je presenetila številne, še posebej zato, ker sta še pred kratkim delovala srečna in zaljubljena - zakonca sta skupaj z Luco obiskala Disneyland, igralka je na Twitterju delila fotografijo na videz srečne družine, veselo fotografijo pa je objavila tudi na najdaljšo noč v letu.

Ko je novica o razhodu obšla medije, se je zvezdnica prek Twitterja zahvalila vsem svojim oboževalcem za podporo v teh ne prav prijetnih trenutkih: "Mike in jaz sva zelo hvaležna za vašo prijaznost in dobre želje. Ni lahko, ampak skupaj se bova prebila tudi čez to."

Lani maja je Hilary v intervjuju za Us Weekly pohvalila nekdanjega hokejista, da se odlično znajde v očetovski vlogi: "Če želim oditi iz hiše na vadbo ali pa le na kosilo s prijateljicami, lahko to storim. Mislim, da je to zelo pomembno." Igralka je takrat namignila tudi, da si z Mikom želita še otrok.

Predporočna pogodba "na mestu"
Poročila sta se leta 2010 pred približno 100 svati, še preden sta se sprehodila do poročnega oltarja, pa sta podpisala predporočno pogodbo, za katero je najbolj navijal v Kanadi rojeni Mike Comrie, ki je tako zavaroval 500 milijonov dolarjev vredno družinsko premoženje.