Kot so se pošalili pri Guardianu, je prava škoda, da je pevka veganka, saj si je dala po pomoti tetovirati poklon vrsti žara na oglje, na katerem na Japonskem pečejo meso. Foto: AP

25-letna Grandejeva si je želela tetovažo, na kateri bi bil z japonskimi pismenkami zapisan naslov njene uspešnice 7 Rings, a je, potem ko je novo pridobitev ponosno objavila na Twitterju, namesto odobravanja požela posmeh: zapis na njeni dlani naj bi se prebral kot "šičirin", kar v japonščini pomeni majhen žar na oglje.

Pevka se je na pripombe odzvala in priznala, da v zapisu manjka ena pismenka, saj jo je proces tetoviranja na dlan tako zelo bolel, da ne bi zdržala še ene. Dodala pa je, da ta poslikava tako ali tako ne bo trajala večno, saj se koža na dlani obnavlja hitreje kot drugje in tetovaže na tem delu telesa po navadi hitro zbledijo. Če jo bo zelo pogrešala, pa bo naslednjič zdržala do konca zapisa, je obljubila in dodala: "Prosim, pustite mene in moj mali žar na miru, hvala." Objavo na družbenem omrežju je nato izbrisala.

Video za komad 7 Rings ima po enem tednu že več kot kot sto milijonov ogledov in je druga uspešnica z Arianine prihajajoče plošče Thank U, Next (prva, naslovna, je po lestvicah "pustošila" pred nekaj meseci), ki izide 8. februarja.