Fotografije je posnela na razkošni ladji. Foto:
Fotografije je posnela na razkošni ladji. Foto:
Elizabet Hurley in Arun Nayar
Elizabeth in Arun imata zgleden zakon, saj se le redko pojavljata v rumenih medijih. Foto: EPA

Igralka, ki je najbolj zaslovela, ko se je na premieri filma Štiri poroke in pogreb pojavila v črni Versacejevi obleki zapeti le z varnostnimi sponkami, se je spet odela v dvodelne kopalke, ki jih je oblikovala za modno hišo Mango.

Čeprav ima Elizabeth že 42 let se ji ta niti najmanj ne poznajo, vseeno pa priznava, da nima nič proti retuširanju fotografij. "Tako kot večina žensk nimam nič proti manjšim lepotnim posegom na fotografijah," odkrito priznava.

Nekateri sicer menijo, da je igralka na fotografijah videti bolje kot kdaj koli, a ona pravi, da je lepota velikokrat odvisna le od dobrega fotografa in vizažistov.

Snemanja v bikiniju so nočna mora
Čeprav je Elizabeth zaslovela predvsem zaradi pojavljanja na rdečih preprogah v pomanjkljivih oblačilih pa je nekoč priznala, da so te fotografske seanse zanjo prava nočna mora. Ne le, da je že nekaj tednov pred snemanjem živčna, saj ni nikoli povsem prepričana, da bo njena postava do snemanja videti popolna, ampak ji je neprijetno tudi, ko že posname fotografije, saj se zaveda, da retuširanje precej stane, ona pa želi svojim delodajalcem povzročati čim manj stroškov.

"Nič nimam proti, če sem na fotografijah nekoliko bolj vitka ali mlajša. Nikoli pa ne pustim, da bi se dotikali mojega obraza, saj je to stvar, ki je ne želim popravljati," je dosledna Elizabeth.

Hurleyjeva je bila več kot desetletje spremljevalka Hugha Granta, ob njem je vztrajala, tudi ko so ga zalotili s prostitutko. Pozneje sta se razšla, a še vedno sta ostala dobra prijatelja, saj je Hugh tudi eden izmed botrov njenemu sinu, ki ga ima s Stevom Bingom. Pozneje pa je lepotica le našla srečo v ljubezni, saj je poročena z indijskim bogatašem Arunom Nayarjem.