Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleks Horvat

Radio Maribor Protitočna obramba bo od jutri znova v pripravljenosti

14.06.2023

Protitočna obramba bo od jutri znova v pripravljenosti. Kot so sporočili iz Letalskega centra Maribor, so namreč danes od ministrstva prejeli podpisano pogodbo, ki zagotavlja financiranje.

Radio Maribor 455 stopnic za zdravje, zabavo in dober namen

23.05.2023

Pri Štengijadi ne gre zgolj za tekmovanje, ampak tudi za dobrodelnost.

Novice Vojaška sindikata znova opozarjata na nesprejemljive prakse v vojski

13.12.2022

Sindikata slovenske vojske in Ministrstva za obrambo znova opozarjata na kršitve pri zagotavljanju dnevnega počitka in povračila potnih stroškov v Slovenski vojski.

Novice Most med Rušami in Selnico od Dravi znova prevozen

22.10.2022

Po skoraj letu in pol je danes znova stekel promet čez most med občinama Ruše in Selnica ob Dravi. Oddahnili so si predvsem krajani, ki so namesto kratkega skoka čez most, morali v času obnove uporabiti več kot 20-kilometrski obvoz. 

Novice Tudi Maribor ima od danes pasji park

03.09.2022

Projekt pasjega parka v Mariboru je po izglasovanju na takrat še pilotnem projektu participativnega proračuna, na izvedbo čakal od leta 2015. Danes pa je v neposredni bližini mariborske kadetnice, končno odprl svoja vrata.

Novice Pomanjkanje vode na območju Slovenskih goric bo kmalu preteklost

12.05.2022

Župani desetih občin z območja Slovenskih goric so včeraj podpisali pogodbo o rekonstrukciji tranzitnih cevovodov na trasi med Košaki in Počehovo. S tem bodo povečali pretočnost cevi in zagotovili nemoteno oskrbo z vodo v obdobju povečane porabe.

Novice Tudi letos protitočna obramba ne bo stekla brez zapletov

05.05.2022

Stalnica je, da se pred začetkom nove sezone protitočne obrambe zapleta. Tako je letos, ekipi Letalskega centra Maribor je uspelo pridobiti potrebno dovoljenje, vendar je država znova znižala sredstva, ki jih namenja za to dejavnost.

Novice M-BAJK ima že več kot 3600 uporabnikov

04.05.2022

Slaba dva tedna si je v Mariboru mogoče brezplačno izposoditi kolo, danes pa so sistem tudi uradno zagnali. Deluje kot v Ljubljani, omogoča brezplačno enourno vožnjo in po zagotovitvi občine razvejano mrežo postajališč, dodali naj bi jih še več.

Novice Od danes tudi Pionirska knjižnica v centru City

03.05.2022

Po decembrski selitvi osrednje Mariborske knjižnice v trgovski center City, so zdaj tja preselili še Pionirsko knjižnico.

Novice Mariborsko letališče še zmeraj v prostem teku, resnega investitorja pa še ni

13.04.2022

Na Direkciji za letalski in pomorski promet zagotavljajo, da s postopki priprave državnega prostorskega načrta nadaljujejo, vlada pa naj bi kmalu obravnavala tudi uredbo o koncesiji za upravljanje letališča. 

Novice Tudi Pionirska knjižnica kmalu na novi lokaciji

04.04.2022

Po oktobrski selitvi osrednje Mariborske knjižnice bodo zdaj preselili še Pionirsko. Tega sprva niso predvideli, zaradi omejenega dostopa v času gradnje centra Rotovž pa je vodstvu knjižnice občino uspelo prepričati, da je nujna tudi selitev te enote.

Novice Majhenič: "Na dan, ko postaneš direktor, moraš vedeti, da bo prišel tudi dan, ko boš moral iti."

01.04.2022

Od vodenja javnega podjetja MARPROM se je včeraj poslovil dolgoletni direktor Bernard Majhenič. Že danes pa je njegovo mesto prevzel Ranko Šmigoc, dosedanji direktor Mestnih nepremičnin. Gre za še eno v nizu menjav vodstva javnih mariborskih podjetij. 

Stran 1 od 38
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov