Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zastoji na cestah

Avtorji Aleš Golob

Iz TV-arhiva Video: Olimpija pred 20 leti remizirala z Liverpoolom na nepozabni tekmi na polnem Bežigradu

24.09.2023

24. septembra 2003 je bil stadion za Bežigradom najbolj poln na klubskih tekmah v samostojni Sloveniji. Nogometaši KD Olimpije so presegli vsa pričakovanja in pred več kot 10.000 gledalci remizirali z Liverpoolom na prvi tekmi 1. kroga Pokala Uefa (1:1).

Intervju Krušič: Zunanji izvajalci so se izjemno trudili na Trgu republike, a je zmanjkalo časa

18.09.2023

Direktor Teniške zveze Slovenije Gregor Krušič je imel zelo naporen teden. Turnir Zavarovalnica Sava je potekal na dveh lokacijah v Ljubljani. V Tivoliju je vse potekalo po načrtih, osrednje igrišče na Trgu republike pa ni bilo ustrezno pripravljeno.

Prva liga Vrhovec: Težko je gledati Maribor v takem stanju

17.09.2023

Olimpija je na derbiju dobila zagon za težko gostovanje v sredo v Lillu, kjer bo morala prikazati še precej boljšo igro. Maribor je bil večji del tekme v Stožicah v podrejenem položaju in nikakor ne najde poti iz krize.

Liga ICEHL Zmaji zadovoljni s točko, a trener Karhula še ni okusil slasti zmage v Tivoliju

16.09.2023

Uvodna tekma nove sezone v Ligi IceHL je pokazala, da bo SŽ Olimpija bolj konkurenčna kot v lanski sezoni. Linz ima zelo močno ekipo, nosilci igre so odlični tuji hokejisti. Zmaji so bili zadovoljni s točko, čeprav se je druga v podaljšku izmaknila.

Liga ICEHL Zmaji želijo z zelo prevetreno ekipo močno izboljšati lansko sezono

31.07.2023

SŽ Olimpija je začela priprave na sezono z devetimi novimi igralci. Do 15. septembra, ko na uvodu v Ligo IceHL v Tivoli prihaja Linz, bodo zmaji odigrali osem pripravljalnih tekem. Lani so na zadnjih 26 tekmah osvojili le 11 točk in želijo popraviti vtis.

SP v hokeju 2023 Kontrec napovedal spremembe, selektorju Kopitarju se pogodba izteče

23.05.2023

Slovenski hokejisti so si za slovo od elitne divizije v Rigi želeli slišati Zdravljico, a so tudi proti Kazahstanu ostali praznih rok. Na sedmih tekmah so dosegli le devet golov in edini ostali brez točke na tem svetovnem prvenstvu.

Obletnica napada Neuravnovešeni strugar Parche pred tremi desetletji zabodel Moniko Seleš

30.04.2023

Monika Seleš je v dveh letih in pol osvojila osem turnirjev za grand slam. Iz prvega mesta lestvice WTA je izrinila Steffi Graf. Fanatični navijač Nemke Günter Parche je 30. aprila 1993 v Hamburgu zabodel najboljšo tenisačico sveta.

Hokej Izjemna vrnitev Jeseničanov v finalni seriji mladincev

31.03.2023

Finale mladinskega državnega prvenstva je bil najbolj napet v samostojni Sloveniji. Jeseničanom je uspela epska vrnitev po zaostanku z 0:2 v zmagah. Peto tekmo v Tivoliju so dobili s 3:2 v podaljšku, potem ko je Olimpija vodila vse do zadnje sekunde.

Liga ICEHL Butara presenečen po odstopu Šivica, zdaj pa ne išče gasilca, ampak trenerja na dolgi rok

25.01.2023

V torek je bil v Tivoliju zelo razburljiv dan. Le enajst dni po naslovu državnega prvaka je odstopil Mitja Šivic. Predsedniku Mihi Butari ga ni uspelo prepričati, da si premisli. Kandidatov za novega trenerja je veliko, prevladujejo pa tuji strategi.

DP v hokeju Pance: Dvojna krona ima velik pomen v sezoni, ko nam v Ligi IceHL ne gre

14.01.2023

Hokejisti Olimpije so drugo sezono zapored osvojili dvojno domačo krono. Veselje v Podmežakli je bilo veliko, saj je to lep obliž na rane iz Lige IceHL, kjer so zmaji na 12. mestu. Jeseničani niso bili zadovoljni s terminom in sistemom finalne serije.

DP v hokeju Vallerand: Naučili smo se iz poraza pred dvema letoma in gremo na Jesenice po naslov

12.01.2023

Marc-Olivier Vallerand je v torek zvečer dosegel najlepši zadetek sezone v Tivoliju. Na prvi finalni tekmi državnega prvenstva je bil zelo motiviran, ni pozabil grenkega poraza pred dvema letoma in v petek želi v Podmežakli osvojiti naslov.

DP v hokeju Karjalainen: Olimpija veliko boljša od vseh ekip Alpske lige

11.01.2023

Po petih zelo težkih tednih v Ligi IceHL so bili hokejisti Olimpije brez samozavesti. Na prvi tekmi finala državnega prvenstva so močno prevladovali, a steklo je šele v zadnji tretjini. Jeseničane so odpravili s 4:0 in že v petek lahko ubranijo naslov.

Stran 2 od 25
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov