Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Golob

Hokej Šivic: Ko ekipa ne igra dobro in dobi derbi, je pripravljena za velike stvari

10.03.2021

Žan Jezovšek in Žan Us sta bila junaka torkovega derbija vodilnih ekip Alpske lige v Podmežakli. Največja škoda je, da so bile tribune prazne. Zagotovo bi se zbralo več kot 3000 gledalcev, ki že leto dni čakajo na nov hokejski praznik na Ledarski 4.

70. tekma All Star Lillard s trojko s polovice igrišča potrdil gladko zmago ekipe LeBrona Jamesa

08.03.2021

Ekipa LeBrona Jamesa je na 70. tekmi All Star v Atlanti ugnala moštvo Kevina Duranta s 170:150. Luka Dončić je k zmagi prispeval 8 točk, 8 podaj in 3 skoke v 32 minutah.

Hokej Kovač: V Ligi IceHL ne želimo le sodelovati, cilj je končnica

04.03.2021

V Tivoliju je bil v sredo zvečer praznik. Že pred tekmo je SŽ Olimpija dobila zeleno luč za vrnitev v Ligo IceHL. Zmaji so imeli na derbiju še dodaten motiv. Sedem poškodovanih igralcev se ni preveč poznalo. Zmaga nad Jeseničani s 4:2 je bila še slajša.

Hokej Summanen: Ni lahko zmagovati, če si vedno favorit

27.01.2021

Raimo Summanen je v torek zvečer debitiral na klopi SŽ-ja Olimpije z zmago nad Slavijo Junior z 8:1 v polfinalu DP-ja. V Tivoliju so imeli v zadnjem desetletju že dva finska stratega, a tako izjemne igralske in trenerske kariere ni imel nihče.

Hokej Šivic: Olimpija je bila pečena, a tega nismo znali izkoristiti

13.12.2020

Sredi septembra so Jeseničani v Tivoliju osvojili Pokal Slovenije, potem ko so v polfinalu ugnali Olimpijo, ki je imela izrazito premoč. V soboto so imeli železarji več velikih priložnosti, a so na koncu ostali praznih rok. Sreča se je nasmehnila zmajem.

Intervju Kontrec se zavzema za neuradni SP 2021 v Tivoliju in za hokejsko Ligo narodov

26.11.2020

Generalni sekretar Hokejske zveze Slovenije Dejan Kontrec je prejšnjo sredo prejel neprijetno novico. Tivoli še drugo leto zapored ne bo gostil svetovnega prvenstva divizije I. Vseeno želi HZS maja organizirati neuradni SP z udeležbo vseh držav.

Hokej Mušič prepričan, da je bil pokalni poraz proti Jesenicam dobra šola

19.11.2020

SŽ Olimpija je brez oddane točke na vrhu Alpske lige. Zmaji do prejšnje sobote tri tedne niso odigrali tekme, ta teden pa so imeli zelo zgoščen urnik v državnem prvenstvu. Oba derbija prihodnji teden sta znova preložena.

Liga NBA "Kobe nam je že decembra povedal, da bo to naša sezona"

12.10.2020

LeBron James je prišel v Los Angeles z enim samim ciljem. Izpolnil ga je v drugi sezoni, ko je združil moči z Anthonyjem Davisom. Soigralci so MVP-ja finala v garderobi polili s penino, na novinarski konferenci pa si je prižgal šampionsko cigaro.

Hokej Zajc: Dovolj nam je bilo tega, da smo dobra ekipa le na papirju

04.10.2020

Zmaji so prvič v letošnji sezoni bruhali ogenj na ledu in ne le na papirju. To je bila Olimpija, ki želi igrati naslednjo sezono v Ligi IceHL (nekdanji Ligi Ebel). Vodstvo kluba še izbira novega trenerja, v igri sta dva strokovnjaka iz Finske.

Hokej Pia Dukarič: Odraščala sem s temi fanti in zame je vsakdanje, da branim med člani

29.09.2020

Vratarka Bleda Pia Dukarič je bila junakinja Pokala Slovenije v dvorani Tivoli. Zaklenila je vrata proti Celju in nato z izjemnimi obrambami v obup spravljala še napadalce Triglava. Kmalu se bo preizkusila tudi v ZDA.

Hokej Jan po grenkem pokalnem porazu ni več trener zmajev

19.09.2020

Vodstvo SŽ-ja Olimpije je po porazu proti večnim tekmecem z Jesenic v polfinalu Pokala Slovenije po kazenskih strelih odpustilo trenerja Iva Jana. Treninge bo začasno prevzel njegov pomočnik Gregor Polončič.

Hokej Miha Zajc se je vrnil v Tivoli: Olimpija bi z lahkoto igrala v Ligi IceHL

07.09.2020

Hokejisti SŽ-ja Olimpije bodo imeli v novi sezoni močno ekipo. Do konca sezone 2021/22 je pogodbo podpisal tudi Miha Zajc. Predsednik Miha Butara, ki je bil v preteklih sezonah zelo previden, je tokrat odkrito napovedal, da so cilj tri lovorike.

Stran 10 od 25
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov