Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Zastoji na cestah

Avtorji Aleš Golob

Liga ICEHL Pance: Razočaranje je ogromno, včasih je lažje preboleti "metlo"

23.03.2022

Hokejistom Olimpije ni uspel velik zasuk v četrtfinalni seriji Lige IceHL. Sedmo tekmo v Beljaku so odločili izjemni tujci pri koroških orlih. Usodna sta bila poraza na tretji in četrti tekmi, ko so imeli zmaji vse niti igre v svojih rokah.

Liga ICEHL Šivic ponosen na bojevit značaj in prepričan o veliki vrnitvi po zaostanku z 1:3

21.03.2022

Po 379 minutah izjemnega boja v četrtfinalu Lige IceHL je izid v zmagah izenačen na 3:3. Mestna dvorana v Beljaku bo v torek zvečer polna, Olimpija je koroškim orlom na njihovem ledu zabila že 19 golov in optimistično lahko potuje na sedmo tekmo.

Liga ICEHL Zajc: Če bomo popravili obrambo, jih bomo povozili

19.03.2022

Mestna dvorana v Beljaku je bila v petek zvečer skoraj polna. Navijači so pričakovali uvrstitev v polfinale in izpad večnega tekmeca KAC-a na Dunaju. Ljubljančani in Celovčani so imeli drugačne načrte. V nedeljo bo še zelo napeto.

Intervju Elšnik: Prej plačevali stroške tudi iz lastnega žepa, zdaj je vse urejeno

18.03.2022

Več kot štiri mesece že okreva kapetan Olimpije Timi Max Elšnik, ki komaj čaka, da se znova znajde na nogometnem igrišču. Srčno si želi, da bi lahko v zadnjem delu sezone pomagal soigralcem v boju za naslov prvaka.

Liga ICEHL Rodman: Olimpija je bila boljša, naša zmaga je srečna

16.03.2022

SŽ Olimpija je na štirih tekmah četrtfinala Lige IceHL prejela kar 21 zadetkov. Zmaji so drsalno precej boljša ekipa, a v končnici odloča disciplina v igri in kakovost posameznikov pred vrati. Beljak je blizu polfinala.

Liga ICEHL Šivic jezen na sodnike, na četrti tekmi pa se bo treba posvetiti obrambi

14.03.2022

Hokejisti Olimpije so na treh tekmah četrtfinala Lige IceHL prejeli kar 16 golov. V končnici odloča obramba in še posebej v nedeljo je bila v mestni dvorani v Beljaku zares slaba. V torek ob 19.45 je za Ljubljančane ključna tekma.

Liga ICEHL Po lepem hokejskem večeru z grenkim koncem se obeta dolga serija za sanjski polfinale

12.03.2022

Po desetih letih je bil v Tivoliju znova pravi hokejski večer. Vzdušje je bilo sijajno, manjkala je le pika i - zmaga Olimpije. Beljak je prikazal precej boljšo igro kot na prvi tekmi in izid v četrtfinalu je izenačen na 1:1.

Liga NBA Dallas v končnici do prestižne zmage v Los Angelesu

02.03.2022

Dallas je še poglobil veliko krizo LA Lakersov. V drugi četrtini si je priigral že 21 točk prednosti, a so Jezerniki v tretji četrtini zrežirali preobrat. V zadnjih sedmih minutah jim je zmanjkalo energije (104:109). Luka Dončić je dosegel 25 točk.

Liga ICEHL Apetiti v Tivoliju so hitro zrasli – velika želja je polfinale

26.02.2022

3. marca lani je vodstvo Lige IceHL potrdilo, da bo SŽ Olimpija igrala v razširjenem avstrijskem prvenstvu. V Tivoliju se je po odličnem startu govorilo o dodatnih kvalifikacijah, preboj med elitno šesterico pa je bil tihi cilj. V petek se je uresničil.

Liga NBA James s simultanko v končnici zrežiral vrnitev Lakersov po poškodbi Davisa

17.02.2022

LA Lakersi so premagali Utah s 106:101, potem ko jim je v zadnjih šestih minutah uspel delni izid 26:9. LeBron James je 15 od 33 točk dosegel v zadnji četrtini. To je bila velika zmaga z grenkim priokusom. Anthony Davis si je zvil desni gleženj.

Liga NBA Clippersi so se oddolžili Dallasu kljub 45 točkam Dončića

13.02.2022

Luka Dončić je 23 od 45 točk dosegel v zadnji četrtini, ob pisku sirene pa ni zadel trojke z desetih metrov. Dallas je izgubil proti LA Clippersom v napeti končnici s 97:99.

Liga NBA Dončić nasul Clippersom rekordnih 51 točk

11.02.2022

Luka Dončić je z 51 točkami postavil rekord kariere, za dve točki je zgrešil klubski rekord Dirka Nowitzkega. Dallas je premagal LA Clipperse s 112:105, 22-letnik pa je odigral simultanko v prvi četrtini, ko je zadel sedem trojk in dosegel 28 točk.

Stran 5 od 25
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov