Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Golob

Liga NBA Dallas prespal uvodnih devet minut, a vseeno tretjič zapored zmagal

29.10.2021

Košarkarji Dallasa so katastrofalno začeli tekmo proti San Antoniu. Po devetih minutah so zaostajali s 5:25, nato pa so se prebudili in v zadnji četrtini dosegli zmago s 104:99. Luka Dončić je zbral 25 točk, pet podaj in tri skoke v 34 minutah.

Liga NBA Dončić s 26 točkami poskrbel za uspešno domačo premiero Dallasa

27.10.2021

Košarkarji Dallasa so na uvodni domači tekmi sezone premagali Houston s 116:106. Luka Dončić je bil najboljši strelec tekme s 26 točkami, zbral je še 14 skokov in 7 podaj.

Liga ICEHL Rodman: Avstrijski klubi še vedno premalo spoštujejo Olimpijo

25.10.2021

V torek bo v Ligi IceHL odigrana četrtina rednega dela. Na vrhu je presenetljivo SŽ Olimpija z 29 točkami. Bogati avstrijski tekmeci so presenečeni. Nekdanji zmaj John Hughes in pomočnik trenerja pri Beljaku Marcel Rodman sta že občutila moč zeleno-belih.

Hokej Priznani sodnik Lige NHL Racicot postavil Kopitarja med tri najbolj poštene hokejiste

08.11.2021

Pierre Racicot je bil eden najbolj priznanih linijskih sodnikov v Ligi NHL. V 28-letni karieri je sodil na 1880 tekmah rednega dela in na 254 tekmah končnice. Desetkrat je delil pravico na finalnih serijah za Stanleyjev pokal.

Hokej Zupančič umirja evforijo: IceHL je vsaj eno stopnico višje od Alpske lige

13.10.2021

Na derbijih je favoritom velikokrat težko. Mitja Šivic je po veličastni zmagi nad Salzburgom v nedeljo zvečer v Tivoliju poudarjal, da bo pristop v Podmežakli pravi. Motivirani Jeseničani so prikazali predstavo sezone in se veselili odmevne zmage s 3:0.

Hokej Vodilna ekipa Lige IceHL se na Jesenice ne bo šla le šalit

11.10.2021

SŽ Olimpija je po osmih krogih na vrhu Lige IceHL. Tako imenitnega štarta niso pričakovali niti največji optimisti. V torek bo v Podmežakli na sporedu derbi med vodilno ekipo Alpske lige in vodilno ekipo Lige IceHL.

Liga ICEHL Leclerc: Ko me je Šivic poklical, sem bil takoj pripravljen sprejeti izziv

27.09.2021

Guillaume Leclerc je najboljši strelec Lige IceHL po štirih krogih. 25-letni Francoz je navdušil navijače v dvorani Tivoli. V nedeljo so hokejisti Olimpije odpravili Linz s 6:3 in se zavihteli na drugo mesto.

Liga ICEHL Olimpija z uspešnim domačim uvodom dokazala, da ne bo topovska hrana

20.09.2021

Prva domača tekma po štirih letih in pol v Ligi IceHL je uspela. Gradec je bil dobrodošel gost, saj nima sanjske ekipe. Hokejisti Olimpije so navdušili 750 gledalcev, ki bodo še prišli. Tuje okrepitve so dokazale, da si zaslužijo zeleno-beli dres.

Hokej Šivic: Morali smo osvojiti lovoriko, saj imamo fantastične pogoje za slovenske razmere

05.09.2021

Prvi večni derbi v novi sezoni je potrdil, da je SŽ Olimpija sestavila precej močnejšo ekipo. Ljubljančani so po dveh razočaranjih v pretekli sezoni osvojili pokalno lovoriko in bodo precej bolj sproščeno vstopili v Ligo IceHL.

Atletika Powell pred 30 leti s svetovnim rekordom končal zmagoviti niz Lewisa

30.08.2021

30. avgusta 1991 so gledalci na olimpijskem stadionu v Tokiu spremljali nepozaben obračun Mika Powlla in Carla Lewisa. Videli so najdaljše skoke v daljino v zgodovini atletike. Powell je z 8,95 metra postavil svetovni rekord, ki je veljaven še danes.

Euro 2020 Bonucci še poglobil angleške travme, bučen sprejem v Rimu

12.07.2021

Najboljši igralec finala evropskega prvenstva Leonardo Bonucci je v trenutkih slavja na zelenici Wembleyja v kamero zakričal: "It's coming to Rome." Vsem Angeležem je sporočil, da pokal prihaja v Rim, s tem pa še poglobil angleške travme.

Wimbledon 20 let od nepozabne zmage povabljenca Ivaniševića

09.07.2021

Goran Ivanišević je trikrat izgubil v finalu Wimbledona, 9. julija 2001 pa je uresničil dolgoletne sanje. V finalu najprestižnejšega turnirja na svetu je premagal Pata Rafterja v petih nepozabnih nizih. Tretji ponedeljek na Church Roadu je bil epski.

Stran 8 od 25
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov