Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Golob

Wimbledon 20 let od teniške klasike, ki je pomenila simbolično predajo krone

02.07.2021

Pete Sampras in Roger Federer sta podrla številne teniške rekorde. Asa sta se srečala le enkrat. 2. julija 2001 je Švicar z zmago v petih nizih napovedal silovit vzpon. To je bila prava teniška klasika, sladokusci igre servis-volej so zares uživali.

Ekipe Nemčija

18.05.2021

Statična stran

Hokej Po novi zvezdici pod stropom Podmežakle se obeta selitev nosilcev igre v Tivoli

11.05.2021

Podaljšek na odločilni tekmi je bil v finalu državnega prvenstva zadnjič na sporedu marca 1993. Takrat je pri streljanju kazenskih strelov odločil Matjaž Kopitar, v ponedeljek pa je bil junak v podaljšku 18-letni Bine Mašič. Obakrat so slavili Jeseničani.

Hokej Summanen: Sodniki mislijo, da so večji od športa, in obnašajo se kot Napoleoni

06.05.2021

Jeseniški hokejisti so na tretji tekmi prikazali najboljšo finalno predstavo. Blesteli so ob prednosti igralca več in zasluženo povedli z 2:1 v zmagah. Olimpija po porazu z 0:4 nima več popravnega izpita. Številne poškodbe se zmajem zelo poznajo.

Hokej Zmajem se je odvalil velik kamen od srca, železarji pa so bili za korak prepočasni

04.05.2021

Mitja Šivic je po zmagi v Tivoliju napovedal, da pričakuje odgovor Olimpije, in ni se zmotil. Zmaji so v uvodni tretjini druge finalne tekme v Podmežakli močno pritisnili, si priigrali prednost in zdržali do konca. Boj za naslov prvaka se je razplamtel.

Hokej Šivic: Veliko smo se naučili iz poraza proti Asiagu in Olimpija zdaj vidi, kaj jih čaka

01.05.2021

Žan Us je septembra zagotovil Jeseničanom Pokal Slovenije z odličnimi obrambami proti Olimpiji. Tudi na prvi tekmi finala državnega prvenstva je bil v izjemni formi. Železarji so zdaj v odličnem položaju, obeta pa se napeta finalna serija.

Hokej Mušič po zmagi v Alpski ligi: Tekmeci imajo srečo, da se selimo v IceHL

25.04.2021

V Tivoliju je bila po dveh letih znova zeleno-bela noč. SŽ Olimpija je izpolnila velik cilj in še drugič osvojila Alpsko ligo. Pred dvorano so številni navijači pripravili sprejem za prvake. V letošnji sezoni jih žal niso smeli spodbujati na tribunah.

Hokej Pance: Šok je bil zadetek za 2:2 v zadnji minuti, a v podaljšku smo se sestavili

21.04.2021

Prva finalna tekma Alpske lige v Tivoliju je trajala skoraj tri ure. Odličen začetek Olimpije, počeno pleksisteklo, vrnitev Asiaga in zmagoviti gol Žige Panceta so poskrbeli za napet večer. Brez gledalcev ni pravega finalnega spektakla.

Hokej Šivic jezen na sodnike, Summanen pa bi jih poslal kar v Hollywood

18.04.2021

Želje slovenskih ljubiteljev hokeja se niso izpolnile. Finala Alpske lige ne bosta odigrali najboljši slovenski ekipi. SŽ Olimpija se bo za naslov pomerila z Asiagom, ki je v napeti odločilni tekmi v Podmežakli ugnal Jeseničane.

Hokej Butara: Niti enega zapadlega računa nismo imeli in tudi v Ligi IceHL bomo zelo racionalni

24.03.2021

SŽ Olimpija bo v naslednji sezoni igrala v Ligi IceHL. Vodstvo kluba se pospešeno pripravlja na velik izziv. Predstavili so načrte za vrnitev v razširjeno avstrijsko prvenstvo in tudi za končnico v Alpski ligi.

Hokej Rodman: Olimpija je sposobna finančno pokriti Ligo IceHL, mi pa nismo

16.03.2021

Športni direktor Jesenic Marcel Rodman se je znašel v neprijetnem položaju. Železarji blestijo v Alpski ligi, ki so jo prerasli, a se zaradi finančnih težav ne morejo vrniti v razširjeno avstrijsko prvenstvo. Nekdanji izjemni hokejist je razkril načrte.

Hokej Šivic: Ko ekipa ne igra dobro in dobi derbi, je pripravljena za velike stvari

10.03.2021

Žan Jezovšek in Žan Us sta bila junaka torkovega derbija vodilnih ekip Alpske lige v Podmežakli. Največja škoda je, da so bile tribune prazne. Zagotovo bi se zbralo več kot 3000 gledalcev, ki že leto dni čakajo na nov hokejski praznik na Ledarski 4.

Stran 9 od 25
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov