Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Golob

DP v hokeju Karjalainen: Olimpija veliko boljša od vseh ekip Alpske lige

11.01.2023

Po petih zelo težkih tednih v Ligi IceHL so bili hokejisti Olimpije brez samozavesti. Na prvi tekmi finala državnega prvenstva so močno prevladovali, a steklo je šele v zadnji tretjini. Jeseničane so odpravili s 4:0 in že v petek lahko ubranijo naslov.

DP v hokeju Olimpija v finalu išče pot iz črne luknje, Jeseničani pa so samozavestni po številnih zmagah

09.01.2023

V torek ob 18.30 se bo v Tivoliju začela finalna serija za naslov državnega prvaka. SŽ Olimpija je po enajstih porazih na zadnjih 12 tekmah Lige IceHL na dnu lestvice, SIJ Acroni Jesenice pa so dobile 25 od 28 tekem rednega dela Alpske lige.

Legenda pod stropom Tivolija Mušič postavil številne mejnike Olimpije, izstopa pa gol za polfinale Lige Ebel 2012

03.10.2022

V nedeljo je bil v Tivoliju slavnosten večer. Aleš Mušič je za Olimpijo odigral 21 sezon, zdaj pa njegov dres visi pod stropom dvorane na Celovški 25. Tomaž Vnuk je končno dobil družbo, v prihodnjih sezonah pa bi si to posebno čast zaslužil še kdo.

Hokej Olimpija pridno polni klubsko vitrino, a forma je še daleč od lanske

29.09.2022

SŽ Olimpija je v vitrino postavila četrto pokalno lovoriko v zadnjih petih letih. Na derbiju v Podmežakli ni navdušila, Jeseničani so se izkazali za enakovrednega tekmeca in ni veliko manjkalo, pa bi izsilili podaljšek.

Hokej Mušičeva številka 16 prihodnjo nedeljo pod strop Tivolija

22.09.2022

Tomaž Vnuk bo končno dobil družbo pod stropom dvorane Tivoli. 2. oktobra bodo upokojili številko 16, ki jo je nosil dolgoletni kapetan Olimpije Aleš Mušič. Na novinarski konferenci je 45 minut obujal spomine na sijajno kariero.

Hokej Pance: Štirje porazi v Ligi prvakov nas ne bodo pokopali

12.09.2022

SŽ Olimpija je izgubila uvodne štiri tekme v Ligi prvakov. Proti Turkuju je bila blizu presenetljivi točki, proti fizično odlično pripravljenim Grizlijem iz Wolfsburga pa zmaji niso imeli možnosti. Izkušnje želijo prenesti v Ligo IceHL.

Hokej Kalan bi prvi zadetek v Ligi prvakov takoj zamenjal za kakšno točko

09.09.2022

Prva tekma Lige prvakov v Tivoliju je pustila pečat, SŽ Olimpija še nima točke po treh tekmah, a se je odločno zoperstavila tekmecem najvišjega kakovostnega razreda. Vzdušje je bilo imenitno in takega si želimo tudi na tekmah Lige IceHL.

Hokej Šivic: Na Finsko in v Nemčijo ne bomo šli na ogled središča mesta

01.09.2022

Hokejisti SŽ Olimpije so odpotovali na Finsko, kjer jih v petek ob 18.00 čaka prva tekma v Ligi prvakov. Turku bo v vlogi izrazitega favorita, v nedeljo jih čaka še gostovanje v Wolfsburgu. Vse tekme si boste lahko ogledali na TV Slovenija 2 in na MMC-ju.

Hokej Že september mesec resnice za SŽ Olimpijo, čeprav bodo zmaji palček v Ligi prvakov

25.08.2022

2. septembra bodo hokejisti SŽ-ja Olimpije debitirali v Ligi prvakov. Za začetek Ljubljančane čakata težki gostovanji v Turkuju in Wolfsburgu. Vseh šest tekem skupinskega dela si boste lahko ogledali na TV Slovenija 2 in na MMC-ju.

Tenis Sinner in Alcaraz poskrbela za spektakel v Umagu, ki ga bo težko ponoviti

01.08.2022

Na turnirjih serije 250 se zelo redko zgodi tako spektakularen finale. Prvič sta v Umagu za naslov igrala dva igralca iz elitne deseterice. Jannik Sinner in Carlos Alcaraz sta dvignila turnir na precej višjo raven, ki jo bo težko zadržati.

Liga ICEHL Butara: Mušič si zasluži imeti dres pod stropom Tivolija

25.07.2022

Hokejisti SŽ Olimpije bodo v novi sezoni nastopili kar v štirih tekmovanjih. Skupne priprave so se začele v veliki vročini. Glavna tema na hodnikih Tivolija je še vedno ikona kluba Aleš Mušič, ki ne bo več nosil zeleno-belega dresa.

Tenis Tri desetletja od velike zmage Agassija nad nervoznim Ivaniševićem

05.07.2022

5. julija 1992 je Andre Agassi osvojil prvi turnir za grand slam v bogati karieri. V izjemno napetem finalu Wimbledona je premagal Gorana Ivaniševića s 6:7, 6:4, 6:4, 1:6 in 6:4. Splitčan je bil pred obračunom favorit in doživel je zelo grenek poraz.

Stran 3 od 25
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov