Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Golob

SP v hokeju 2023 Kontrec napovedal spremembe, selektorju Kopitarju se pogodba izteče

23.05.2023

Slovenski hokejisti so si za slovo od elitne divizije v Rigi želeli slišati Zdravljico, a so tudi proti Kazahstanu ostali praznih rok. Na sedmih tekmah so dosegli le devet golov in edini ostali brez točke na tem svetovnem prvenstvu.

Obletnica napada Neuravnovešeni strugar Parche pred tremi desetletji zabodel Moniko Seleš

30.04.2023

Monika Seleš je v dveh letih in pol osvojila osem turnirjev za grand slam. Iz prvega mesta lestvice WTA je izrinila Steffi Graf. Fanatični navijač Nemke Günter Parche je 30. aprila 1993 v Hamburgu zabodel najboljšo tenisačico sveta.

Hokej Izjemna vrnitev Jeseničanov v finalni seriji mladincev

31.03.2023

Finale mladinskega državnega prvenstva je bil najbolj napet v samostojni Sloveniji. Jeseničanom je uspela epska vrnitev po zaostanku z 0:2 v zmagah. Peto tekmo v Tivoliju so dobili s 3:2 v podaljšku, potem ko je Olimpija vodila vse do zadnje sekunde.

Liga ICEHL Butara presenečen po odstopu Šivica, zdaj pa ne išče gasilca, ampak trenerja na dolgi rok

25.01.2023

V torek je bil v Tivoliju zelo razburljiv dan. Le enajst dni po naslovu državnega prvaka je odstopil Mitja Šivic. Predsedniku Mihi Butari ga ni uspelo prepričati, da si premisli. Kandidatov za novega trenerja je veliko, prevladujejo pa tuji strategi.

DP v hokeju Pance: Dvojna krona ima velik pomen v sezoni, ko nam v Ligi IceHL ne gre

14.01.2023

Hokejisti Olimpije so drugo sezono zapored osvojili dvojno domačo krono. Veselje v Podmežakli je bilo veliko, saj je to lep obliž na rane iz Lige IceHL, kjer so zmaji na 12. mestu. Jeseničani niso bili zadovoljni s terminom in sistemom finalne serije.

DP v hokeju Vallerand: Naučili smo se iz poraza pred dvema letoma in gremo na Jesenice po naslov

12.01.2023

Marc-Olivier Vallerand je v torek zvečer dosegel najlepši zadetek sezone v Tivoliju. Na prvi finalni tekmi državnega prvenstva je bil zelo motiviran, ni pozabil grenkega poraza pred dvema letoma in v petek želi v Podmežakli osvojiti naslov.

DP v hokeju Karjalainen: Olimpija veliko boljša od vseh ekip Alpske lige

11.01.2023

Po petih zelo težkih tednih v Ligi IceHL so bili hokejisti Olimpije brez samozavesti. Na prvi tekmi finala državnega prvenstva so močno prevladovali, a steklo je šele v zadnji tretjini. Jeseničane so odpravili s 4:0 in že v petek lahko ubranijo naslov.

DP v hokeju Olimpija v finalu išče pot iz črne luknje, Jeseničani pa so samozavestni po številnih zmagah

09.01.2023

V torek ob 18.30 se bo v Tivoliju začela finalna serija za naslov državnega prvaka. SŽ Olimpija je po enajstih porazih na zadnjih 12 tekmah Lige IceHL na dnu lestvice, SIJ Acroni Jesenice pa so dobile 25 od 28 tekem rednega dela Alpske lige.

Legenda pod stropom Tivolija Mušič postavil številne mejnike Olimpije, izstopa pa gol za polfinale Lige Ebel 2012

03.10.2022

V nedeljo je bil v Tivoliju slavnosten večer. Aleš Mušič je za Olimpijo odigral 21 sezon, zdaj pa njegov dres visi pod stropom dvorane na Celovški 25. Tomaž Vnuk je končno dobil družbo, v prihodnjih sezonah pa bi si to posebno čast zaslužil še kdo.

Hokej Olimpija pridno polni klubsko vitrino, a forma je še daleč od lanske

29.09.2022

SŽ Olimpija je v vitrino postavila četrto pokalno lovoriko v zadnjih petih letih. Na derbiju v Podmežakli ni navdušila, Jeseničani so se izkazali za enakovrednega tekmeca in ni veliko manjkalo, pa bi izsilili podaljšek.

Hokej Mušičeva številka 16 prihodnjo nedeljo pod strop Tivolija

22.09.2022

Tomaž Vnuk bo končno dobil družbo pod stropom dvorane Tivoli. 2. oktobra bodo upokojili številko 16, ki jo je nosil dolgoletni kapetan Olimpije Aleš Mušič. Na novinarski konferenci je 45 minut obujal spomine na sijajno kariero.

Hokej Pance: Štirje porazi v Ligi prvakov nas ne bodo pokopali

12.09.2022

SŽ Olimpija je izgubila uvodne štiri tekme v Ligi prvakov. Proti Turkuju je bila blizu presenetljivi točki, proti fizično odlično pripravljenim Grizlijem iz Wolfsburga pa zmaji niso imeli možnosti. Izkušnje želijo prenesti v Ligo IceHL.

Stran 3 od 26
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov