Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Golob

Hokej Veseli december nasproti parlamenta ponuja trojni hokejski spektakel

02.12.2014

Sredi decembra bo na Trgu republike zimska klasika. Hokejisti Telemacha Olimpije, ki so v vse boljši formi v Ligi Ebel, se bodo pomerili s Sapo Fehervar, KAC-em in Sijem Acronijem Jesenicami.

Nogomet Kampl: Čez dva dni nihče več ne bo vprašal, kako smo zmagali

10.10.2014

Kevin Kampl je 24. rojstni dan proslavil z zmago nad Švico. Priigral je najstrožjo kazen in po tekmi prejemal čestitke z vseh strani. Soigralcem bo z veseljem plačal obljubljeno pivo.

Hokej Obetavna igra zmajev v Celovcu napovedala zanimivo sezono

13.09.2014

Po prvi tekmi sezone v Celovcu je seveda težko napovedovati razplet rednega dela Lige Ebel, a Telemach Olimpija je prikazala zelo dobro igro in bo bolj konkurenčna kot v lanski sezoni.

Nogomet V ligi svetovnih prvakov vsi čakajo na spodrsljaje Bayerna

22.08.2014

S tekmo med Bayernom in Wolfsburgom se začenja 52. sezona v Bundesligi ali v ligi svetovnih prvakov, kot Nemci po novem radi poimenujejo svoje prvenstvo.

SP v nogometu 2014 Odlično delo v mladinskih akademijah ključno za četrto nemško zvezdico

15.07.2014

Joachim Löw, ki vodi nemško izbrano vrsto že celo desetletje (dve leti je bil pomočnik Jürgena Klinsmanna), je v nedeljo v Rio de Janeiru pobral sadove načrtnega dela od mladinskih akademij do ...

SP v nogometu 2014 60 let po čudežu v Bernu Nemci odločni, da se bodo vrnili na Maracano

05.07.2014

Natanko 60 let po čudežu v Bernu, ko je Helmut Rahn Nemčiji zagotovil prvi naslov svetovnih prvakov, je elf znova navdušil. Po veliki zmagi nad Francijo

SP v hokeju 2014 Žiga Pance želi v Seulu sanjski sezoni dodati še piko na i

16.04.2014

Žiga Pance je v nedeljo v Salzburgu doživel največji trenutek v karieri. V podaljšku je dosegel gol za zmago Bolzana na odločilni tekmi finala Lige Ebel. Časa za slavje ni bilo veliko, saj je pred ...

Nogomet Mourinho: Videli ste, da lahko še vedno tečem

09.04.2014

Jose Mourinho je ključni zadetek Dembe Baja proslavil s tekom do kotne zastavice. Chelsea je uprizoril novo veliko vrnitev na Stamford Bridgeu, portugalski strateg pa je imel pravi nos za menjave.

Nogomet Borussia blizu senzacije - "Če bi zabili tretji gol, se Real ne bi več pobral"

09.04.2014

Magični večer v Dortmundu se ni končal srečno za Borussio, ki je prikazala najboljšo predstavo v letošnji sezoni in popolnoma nadigrala madridski Real, a ostala brez polfinala Lige prvakov.

Nogomet Sammer: Sodnik ni imel enakih kriterijev, Valencie ni izključil

02.04.2014

Napovedi o popolni nemoči Manchester Uniteda in sprehodu Bayerna v polfinale Lige prvakov so se hitro izkazale za nepravilne. Obeta se napeta povratna tekma na Allianz Areni, kjer bodo Bavarci ...

Prva liga Vroč tretji polčas v Stožicah - Mendy je imel dovolj žaljivk z opico

16.03.2014

Večni derbi znova ni navdušil. Tokrat je na celi črti odpovedal Maribor. Olimpija je v praznih Stožicah zasluženo osvojila tri točke. Najbolj vroč je bil "tretji polčas" pred avtobusom vijoličastih.

Zgodovina Zlate lisice Od Marielle Goitschel in številnih nepozabnih predstav Slovenk do Mikaele Shiffrin

04.01.2024

Leta 1964 so trije zanesenjaki Dušan Senčar, Marjan Kožuh in Franci Čop ustanovili mednarodno smučarsko tekmovanje za ženske, ki so ga poimenovali Zlata lisica. Prireditev zelo nazorno zrcali vzpon slovenskega ženskega alpskega smučanja v svetovni vrh.

Stran 20 od 25
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov