Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Golob

Hokej Jan: Očitno je v klubu taka kriza, da varčujemo že pri DJ-jih

02.02.2014

Ivo Jan je bil v soboto zvečer zelo razočaran. Po četrtkovi veličastni zmagi na Madžarskem (2:8) je sledila hladna prha v Tivoliju (1:4) in možnosti za preboj v končnico Lige Ebel so minimalne.

Biatlon "Proga v Sočiju najtežja, kar sem jih v življenju pretekla"

30.01.2014

Teja Gregorin v letošnji zimi vse do tekem v Anterselvi ni našla prave forme, 6. mesto na zasledovalni tekmi pa je odlična popotnica za olimpijske igre.

Hokej V Zetri številni navijači mislili, da sta v hokeju polčasa, in ne tretjine

13.01.2014

Več kot 13.000 gledalcev si je ogledalo tekmi Telemacha Olimpije proti Beljaku in KAC-u v olimpijski dvorani Zetra. Številni ljubitelji športa v BiH-u še v petek niso poznali osnovnih pravil hokeja.

Hokej Sekelj: Ko so plače zamujale, smo tudi kakšno tekmo zmagali

12.12.2013

Matjaž Sekelj od srede naprej ni več podpredsednik Lige Ebel. Direktor Telemacha Olimpije se zelo zavzema za sanacijo starih dolgov. Januarja se obetajo spremembe v igralskem kadru.

Hokej Dobra banda, ki je hotela premagati slabo bando

22.11.2013

Slovenski klubski hokej je v veliki krizi, Esad Babačić pa se je v knjigi Banda spomnil zlatih časov derbijev med Jesenicami in Olimpijo. Zamisel o knjigi je padla ob uvrstitvi risov na OI.

Hokej Četrta zaporedna ničla kruta realnost v Tivoliju

25.09.2013

Uvodna tekma v Tivoliju je potrdila, da čaka hokejiste Telemacha Olimpije zelo težka sezona. Ljubljančani so v Ligo Ebel prvič stopili s štirimi zaporednimi porazi.

EP v košarki 2013 Miniaturni Fratello z Ukrajinci zrežiral presenečenje EP-ja

11.09.2013

Košarkarji Ukrajine so pripravili največje presenečenje na evropskem prvenstvu. S štirimi zmagami so se iz Tivolija prebili v Stožice. Vse niti ima v svojih rokah selektor Mike Fratello z bogatimi ...

EP v košarki 2013 Nemški junak Staiger: To je bila najlažja tekma, pomembne šele prihajajo

05.09.2013

Večina strokovnjakov je menila, da bodo tekme evropskega prvenstva v Tivoliju najmanj atraktivne. Že prvi dan je pokazal ravno nasprotno. V ospredju je bila velika zmaga Nemcev nad Francozi.

Nogomet Čačić: Takega občutka še nisem imel, pa bom kmalu star 60 let

07.08.2013

Ante Čačić je izpolnil veliki cilj. Maribor bo znova do decembra igral v Evropi, morda po 14 letih celo v Ligi prvakov. Hrvaški strateg je bil navdušen nad ozračjem in sprejemom, ki so mu ga ...

Tenis Federer in Nadal na seznamu največjih senzacij Wimbledona

27.06.2013

V 127 izvedbah najprestižnejšega teniškega turnirja na svetu v Wimbledonu so se zgodile že številne senzacije. Letos sta že v uvodnih treh dneh izpadla Roger Federer in Rafael Nadal.

Nogomet Zahovič: Naslednjo sezono bomo še precej boljši

30.05.2013

Nogometaši Maribora na Bonifiki niso blesteli, a so vseeno osmič osvojili pokalno lovoriko. Športni direktor Zlatko Zahovič napoveduje še močnejšo ekipo v prihodnji sezoni.

Prva liga Milanič: Če kdo misli, da so trije naslovi enostavna stvar, se pošteno moti

12.05.2013

Nogometaši Maribora so si po zmagi nad Olimpijo z 2:1 dali duška. Najprej so tretji zaporedni državni naslov proslavili z navijači, nato v garderobi, rajali pa so tudi na novinarski konferenci.

Stran 21 od 25
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov