Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Golob

Zimski športi M. Tepeš: Lepo je, da je nekomu iz družine uspelo nekaj, kar meni ni

25.03.2013

Družina Tepeš je nedvomno najbolj skakalna družina v Sloveniji. V nedeljo so se v Planici vsi skupaj veselili največjega uspeha, sin Jurij je dosegel nekaj, kar očetu ni uspelo.

Nogomet Tudi "Ibra" na Maksimir ni privabil niti 10.000 gledalcev

25.10.2012

V Zagreb je prišel Zlatan Ibrahimović, a to očitno ni zanimalo (skoraj) nikogar. Paris SG je s pol moči odnesel točke iz Maksimira (0:2), kjer se je zbralo le 9.326 gledalcev!

Nogomet Valencia tekmec po meri za bavarsko odganjanje bolečih majskih spominov

20.09.2012

Natanko štiri mesece po grenk em pora zu v finalu Lige prvakov je Allianz Arena pozdravila zmago nogometašev Bayerna nad Valencio, glavna tema pogovorov v bavarski prestolnici pa je Javi Martinez.

Hokej Kuhn bo svojim otrokom pripovedoval zgodbo junaka v amfiteatru

15.09.2012

Prva tekma Lige Ebel v puljskem amfiteatru je navdušila vse navzoče. V nočnem spektaklu so nadvse prestižno zmago dosegli ho kejist

Dirka po Franciji 2012 Zmagovalec "Navidezne dirke" pogrešal Contadorja

22.07.2012

Zmagovalec nagradne igre "Navidezna dirka" je postal uporabnik rokavica1. Za najboljšega poznavalca se je izkazal 20-letni Tei Ternovec iz Nove Gorice, ki je zbral 4.387 točk.

Nogomet Özil: V München se kmalu spet vračamo

18.04.2012

Najbolj pričakovana tekma na Allianz Areni v njeni sedemletni zgodovini je navdušila. Nogometaši Bayerna imajo minimalno prednost pred povratno tekmo v Madridu. V obeh taborih so bili jezni na ...

Hokej Cvetek: V četrtek se sodniške piščalke sploh ne bo slišalo

07.03.2012

Linz je v zelo povprečni predstavi d osegel prvo polfinalno zmago nad Tilio Olimpijo. Serija se bo zares začela šele v četrtek zvečer v Tivoliju, ko bo vzdušje naelektreno.

Hokej Zvezdnik Turco in arogantni Page na dopust, "Boho" in Hannu zajela sapo za polfinale

02.03.2012

Dvorana Tivoli je v četrtek spomnila na finale iz leta 2008. Hokejisti Tilie Olimpije so spisali novo zmagovito zgodbo v Ligi Ebel. V Ljubljani znova vlada evforija in iščejo se že vstopnice za ...

Hokej Pogumni Boh preprečil nečedne madžarske načrte

29.02.2012

Peta tekma četrtfinala Lige Ebel v Szekesfehervarju je bila popolnoma drugačna od obeh prvih dveh na Madžarskem. Hokejisti Tilie Olimpije so dosegli največjo zmago po finalu leta 2008 v Salzburgu.

Hokej Sekelj: Zgodila se nam je najhujša možna stvar

20.02.2012

Končnica v Ligi Ebel se je za hokejiste Tilie Olimpije začela na najslabši možen način. Poraz s 7:2 je še najmanjša težava.

Hokej Turco velik prijatelj Yareme, v Salzburg prišel po naslov

15.02.2012

Marty Turco je nedvomno najslavnejše ime Lige Ebel. Dolgoletni vratar Dallasa je razočaran, ker nikoli ni osvojil Stanleyjevega pokala, zelo pa si želi dvigniti pokal v Salzburgu.

Hokej Pot na Madžarsko mamljivejša od novega boja z biki

15.02.2012

Zadnji krog drugega dela Lige Ebel je postregel z neverjetnim razpletom, ki ga zares ni napovedal nihče. V Salzburgu smo videli eno izmed najbolj nenavadnih srečanj, zmaji pa so se odločili, da je ...

Stran 22 od 25
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov