Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Andrej Šavko

Novice Ograja v izolskem kampu Jadranka še vedno onemogoča prost prehod ob morju

23.05.2020

Plaža oziroma ploščad v kampu Jadranka v Izoli je eden redkih koščkov naše obale, kjer prost prehod še ni mogoč. Na obeh straneh jo omejuje žičnata ograja, na eni pa še skale.

Zgodbe Mlin ob Vipavi med peklom in paradižem

24.05.2020

Malokdo ve, da med Dornberkom in Branikom leži graščinski kompleks, umeščen v sotesko Vipave, imenovan Pekel.

Novice Plaže pripravljene, upravljavci čakajo še navodila stroke

22.05.2020

Večino plaž na slovenski obali bodo uradno odprli 15. junija. Upravljavci medtem pripravljajo ukrepe, s katerimi bodo zagotovili varno sončenje in kopanje ter preprečili širjenje koronavirusa.

Novice Slovenščino in italijanščino se uči že dva tisoč tečajnikov iz Gorice in Nove Gorice

23.05.2020

V okviru kandidature Nove Gorice in Gorice za Evropsko prestolnico kulture že od začetka aprila poteka brezplačni tečaj Nauči se italijansko in slovensko z GO! 2025.

Novice Cene nepremičnin na Primorskem enake kot pred epidemijo

20.05.2020

Z omilitvami ukrepov je ponovno oživel tudi trg nepremičnin. Cene so primerljive s tistimi pred epidemijo, opažajo primorski nepremičninski agenti, ki opozarjajo, da bodo v primeru ekonomske krize najverjetneje padle.

Novice V Istri večina kampov še ne obratuje

21.05.2020

Kampom ob morju se, kot kaže, še ne mudi z začetkom obratovanja. Goste bi lahko začeli sprejemati že minuli ponedeljek, a so se marsikje odločili, da bodo raje še počakali.

Novice Ajdovščina-Ljubljana: avtobus enako hiter kot avto

19.05.2020

V Ajdovščini so uvedli hitro avtobusno povezavo do Ljubljane. Namenjena je predvsem dnevnim migrantom na delo. Avtobus za pot iz Vipavske doline do prestolnice sicer porabi okrog dve uri, zdaj bodo potniki tja prišli mnogo prej.

Novice Strunjanska plaža v novo sezono z novo podobo

20.05.2020

Družba Terme Krka je v temeljito prenovo vložila 350.000 evrov. Velik del kopališča so ozelenili, poenotili njegov videz in razširili ležalne površine.

Šport Domen Črnigoj: "Ni še čas, da se vrnem domov."

18.05.2020

V dresu Lugana je v štirih sezonah zbral precej nastopov, v zadnji je bil v nemilosti kluba. Se bo slovenski nogometni reprezentant, ki se mu pogodba s švicarskim klubom izteče 30. junija, vrnil v domači Koper, bo morda izbral Maribor ali ostal v tujini?

Novice Nekateri otroci spet v vrtcu in šoli

18.05.2020

V vzgojno-izobraževalne ustanove so se vrnili predšolski otroci, učenci od prvega do tretjega razreda ter dijaki zaključnih letnikov. V minulih dneh je bilo v vrtcih in šolah veliko usklajevanj organizacije pedagoškega dela ob priporočilih stroke.

Zgodbe Ocizla - raj za vse, ki se radi prepustijo objemu narave

17.05.2020

Ocizlo obkrožajo pohodniške in kolesarske poti, obenem je tudi priljubljena točka za plezalce, saj je v bližini Osp. Ljubezen do kraja in skrb za naravo so nam predstavili domačini, ki skrbijo, da se bo kraj tudi v prihodnje razvijal v sozvočju z naravo.

Zgodbe Naše rešitve so v naravi

17.05.2020

Biotska raznovrstnost je ključ uravnoteženega naravnega kroga življenja. Ohranjanje pestrosti življenja je zato ključno za prihodnost planeta. Znanstveniki ob 22. maju, dnevu biotske raznovrstnosti, izpostavljajo, da so naše rešitve v naravi.

Stran 19 od 145
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov