Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Katja Pirnat

Gospodarstvo Petan: Predlagana zakona pomenita pokop Gorenja in podobnih podjetij

06.01.2011

Z ukinitvijo obvezne garancije bo vlada prepustila potrošnike tržnim mešetarjem, zato bodo imeli težave tudi domači proizvajalci, je poudaril Rudolf Petan.

Zdravje Marušič: Uvajamo 40 referenčnih ambulant

05.01.2011

Ministrstvo za zdravje t. i. referenčnim ambulantam namenja 2,2 milijona evrov. To so obstoječe ambulante družinske medicine, ki se jim bodo pridružile diplomirane medicinske sestre.

Gospodarstvo Pobudi za referenduma sta "populistični" oz. "slabo argumentirani"

04.01.2011

Masten: Gre za aktivnost interesnih skupin, ki vlečejo neposredne finančne koristi. Brščič: Težava sistema je okuženost z nezasluženimi pokojninami in drugimi socialnimi transferji.

Slovenija Semolič: Leto 2011 je lahko hujše kot leto 2010

03.01.2011

"Ne gojimo nobenih iluzij, leto bo težko. Naše obnašanje v letu 2011 pa bodo diktirali tisti, ki imajo oblast v tej državi," pojasnjuje Dušan Semolič.

Okolje Silvestrska noč bo suha in mrzla

30.12.2010

"S precejšnjo gotovostjo bo mrzlo, temperature bodo v večini krajev okoli -4, -5, malo topleje bo na Obali. Padavin ne bo," je vremenske razmere za najdaljšo noč za MMC napovedal Brane Gregorčič.

Gospodarstvo Damijan: TEŠ 6 ni potreben, obnovimo raje bloka 4 in 5

27.12.2010

Današnje investicije bodo vplivale na naša življenja še desetletja, zato je ključnega pomena, kakšna je investicijska usmeritev vlade, poudarjajo podpisniki poziva.

Slovenija Senegačnik: Krščanska vsebina božiča v sodobni družbi postaja odveč

25.12.2010

"Ta vsebina in to sporočilo ne bosta ugasnila in bosta živela naprej, ker imata v sebi veliko moč," je trdnost krščanske vsebine božiča za MMC pojasnil urednik Nove revije Brane Senegačnik.

Slovenija Božič – družinski praznik miru in pričakovanja

25.12.2010

V Katoliški, Protestantski in večinoma v Pravoslavni cerkvi praznujejo božič kot spomin na Jezusovo rojstvo. Ljudje na ta dan ostanejo doma, v krogu družine.

Slovenija V Sloveniji nepopolna demokracija - "Gre za resno sporočilo"

18.12.2010

S kritizerstvom in jalovim aferaštvom odgovornost za upad zaupanja nosi tudi opozicija, meni Sajovic. Upad demokracije je zaznati celo pri vodenju državnega zbora, zatrjuje Tanko.

Slovenija Politbarometer: vlada deležna najnižje podpore do zdaj

17.12.2010

Pahorjevi vladi je nenaklonjenih 66 odstotkov vprašanih, največ podpore gre SDS-u, saj bi stranko volilo 18 odstotkov anketiranih, SD pa 11 odstotkov, kaže Politbarometer.

Slovenija Lorber: Bojimo se za usodo pokojninskega zakona

13.12.2010

Zakon lahko povzroči, da se tisti, ki delajo na težkih in zdravju škodljivih mestih, ne bodo mogli poklicno upokojiti, zato bi nas pri pripravi morali vključiti, je prepričan Zdenko Lorber.

Slovenija Pukšič: Treba bo na referendum, če želimo obvarovati svoj žep

09.12.2010

Na ministrstvo za kulturo smo naslovili javni razpis za objavo seznama nepremičninskega premoženja, ki je v lasti RTV Slovenija. Seznam, ki smo ga dobili, je absurd, je povedala Olga Franca.

Stran 13 od 15
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov