Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Ema pred Emo

Najbolj brane

"Henrik veliki" prvak na pomladanskem snegu, Kranjec peti

Henrik Kristoffersen je novi svetovni prvak v veleslalomu. Na večernem spektaklu je v Areju z izjemnim smučanjem v finalu za 20 stotink premagal obolelega velemojstra Marcela Hirsherja. Žan Kranjec je bil peti.

224

Slovenci tretji v Willingenu, zmaga Poljakov

Slovenski skakalci odhajajo na svetovno prvenstvo v Seefeld z odlično popotnico, saj so na ekipni tekmi v Willingenu osvojili tretje mesto. To so prve stopničke Slovencev v letošnji sezoni.

89

Poškodba Davisa Dončiću odpira vrata All Stara

Kljub enajstemu zaporednemu trojnemu dvojčku in 44 točkam Russlla Westbrooka so košarkarji Oklahome s 131:122 nepričakovano klonili na gostovanju v New Orleansu. Pelikani so ostali brez Anthonyja Davisa.

108

Trump na meji z Mehiko razglasil izredne razmere. Ni še jasno, kaj to pomeni.

Ameriški predsednik Donald Trump je razglasil izredne razmere na meji med ZDA in Mehiko, češ da so tamkajšnje razmere katastrofalne. Napovedal je tudi podpis dogovora o proračunu.

117

Ferrari konkurenci žuga z dirkalnikom SF90

S spomini na pretekle uspehe in seveda z omembo 90-letnice ustanovitve "Scuderie", na kar kaže tudi ime dirkalnika (SF90), je Ferrari v Maranellu predstavil svoje "orožje" za letošnjo sezono.

14

Venezuelski veleposlanik: Slovensko priznanje Guaidója napaka

Venezuelski veleposlanik na Dunaju, pristojen za Slovenijo, Jesse Alonso Chacón Escamillo je slovensko "prepoznanje" Juana Guaidója za začasnega predsednika Venezuele označil za "napako". Omenil je možnost protiukrepov.

29

Pošta Slovenije in sindikata dosegli načelni dogovor. Če ga sindikata potrdita, stavke ne bo.

Pošta Slovenije je s Sindikatom poštnih delavcev (SPD) in Sindikatom delavcev prometa in zvez (SDPZ) dosegla načelen dogovor o izboljšanju pogojev za delo in materialnega položaja zaposlenih. Če ga sindikata potrdita, napovedane stavke ne bo.

11

Premierna zmaga za Christiansena, Miha Dovžan 25.

Norvežan Vestle Sjaastad Christiansen je dobil šprintersko preizkušnjo biatloncev za svetovni pokal v Soldier Hollowu v Utahu, kar je njegova prva zmaga med elito.

3

Dars se bo za izgradnjo karavanškega predora pogajal s šestimi ponudniki

Ker je strokovna komisija ugotovila, da so vse prispele ponudbe za izgradnjo cevi karavanškega predora nedopustne, bodo na Darsu začeli nov postopek izbire. Po novem se bodo pogajali s šestimi ponudniki, tudi s turškim podjetjem Cengiz.

31

Protest proti podeljevanju oskarjev med oglasi podprli številni filmski zvezdniki

Protestu proti odločitvi Akademije, ki je sporočila, da bodo štirje oskarji podeljeni kar med oglasi, se pridružuje vedno več zvezdniških igralcev, režiserjev in drugih filmskih ustvarjalcev. Na Akademijo je bilo naslovljeno tudi odprto protestno pismo.

2

Rocker Tommy Lee pri 56 četrtič poročen: "Porkadrek! Naredila sva to!"

Tommy Lee, 56-letni član veteranske hardrokovske skupine Mötley Crüe, je točno leto po lanskem valentinovem, ko jo je zaprosil, pred matičarja popeljal 24 let mlajšo zaročenko, gurujko družbenih medijev Brittany Furlan.

14

Videoigra Apex Legends, nova konkurenca PUBG in Fortnite, ruši rekorde

Ameriški razvijalec videoiger Respawn Entertainment je izdal novo videoigro Apex Legends, ki je imela v 72 urah po zagonu že več kot 10 milijonov igralcev, v prvem tednu pa več kot 25 milijonov registriranih igralcev.

9

Putin si je na dvoboju v judu z olimpijcem poškodoval prst

Ruski predsednik Vladimir Putin si je med treningom z judoisti v Sočiju, kjer se je mudil zaradi vrha o Siriji, v četrtek laže poškodoval prst na desni roki.

9

Voditelja alternativnega prenosa: Ema je zelo nehvaležna za komentiranje!

Tanja Kocman se po dveh letih vrača na Emo, tokrat v vlogi komentatorke alternativnega prenosa, ki ga boste v času izbora lahko spremljali na rtvslo.si. Družbo ji bo delal še en znanec Eme Rok Bohinc.

21

Varuh ni mogel ovreči očitkov o nezakonitem vračanju prebežnikov

Varuh človekovih pravic po tem, ko je končal nadzor ravnanja policistov na južni meji zaradi suma nezakonitega vračanja prebežnikov, očitkov ni potrdil, a tudi ne zavrnil. Policija se brani z navedbami, da tujci zlorabljajo institut mednarodne zaščite.

97

Kangler vztraja, da se v postopkih zoper njega nenehno pojavljajo kršitve

Franc Kangler je na predobravnavnem naroku na mariborskem okrajnem sodišču, kjer je steklo ponovno sojenje zaradi zaposlitve podžupanje, vztrajal, da so bile v postopkih zoper njega številne kršitve.

2

Na razpisu za agencijsko delo v Luki Koper večina "gazd" izločenih. Izbor še ni končan.

V Luki Koper niso izbrali nobenega ponudnika na javnem naročilu za agencijsko delo, saj je bila skupna cena ponudb previsoka. Postopek se bo nadaljeval v konkurenčnem dialogu. Večina dozdajšnjih "gazd" je bila na razpisu zaradi nepravilnosti izločena.

34

Znani so vsi nastopajoči na izboru Ema 2019

Fed Horses, INMATE, Kim, Lumberjack, Okustični, Raiven, Renata Mohorič, René, Ula Ložar, Zala Kralj & Gašper Šantl - znanih je vseh deset izvajalcev, ki bodo nastopili na izboru Ema 2019.

25

Skomina spisal zgodovino. De Jong: "VAR zlahka odloči v korist velikih"

"Všeč mi je VAR. Včasih je treba poznati pravila, ki jih navijači mogoče kdaj ne poznajo," je že pred tekmo z Ajaxom dejal pozneje najboljši Realov posameznik na tekmi vratar Thibaug Courtois. In še kako prav je imel, da mu je všeč videosodnik.

83

Umrl je clevelandski ambasador polke Tony Petkovsek

V 78. letu starosti je umrl clevelandski ambasador polke Tony Petkovsek. Uveljavil se je kot avtor in urednik priljubljene glasbene oddaje Med Slovenci v Clevelandu, ki jo je na radijski postaji WELW vodil od leta 1961.

1