Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Najbolj brane

Sodišče zavrnilo prepoved približevanja, osumljenec obiskoval žrtev v bolnišnici

Mariborski kriminalisti so ugotovili, da nagib za napad na Danijelo Ružič izhaja iz njenega zasebnega življenja.

Nato pripravlja odziv na sporne ruske rakete

Obrambni ministri zveze Nato so se v Bruslju dogovorili o paketu političnih in vojaških ukrepov za krepitev kolektivne obrambe pred ruskimi raketami srednjega dosega Novator 9M729.

5

Nova generalna sekretarka Sveta Evrope je Marija Pejčinović Burić

Parlamentarna skupščina Sveta Evrope  je s 159 glasovi za novo generalno sekretarko Sveta Evrope izvolila hrvaško zunanjo ministrico Marijo Pejčinović Burić. Članica vladne desnosredinske stranke HDZ je dejala, da si bo prizadevala za mir in blaginjo.

12

"Štef" in llka drug drugega vozila v samokolnici

Slovenski alpski smučarji so spet predstavili, kako vneto trenirajo na novo sezono. Na Krvavcu so pripravili prijetno druženje, na katerem so Žan Kranjec, Štefan Hadalin, Meta Hrovat in Maruša Ferk spregovorili o dosedanjih poletnih pripravah.

5

Porzingis ima na mizi 158 milijonov vredno pogodbo

V noči na ponedeljek se bo v Ligi NBA začel prestopni rok in prva domina, ki bo padla v Dallasu, je podpis pogodbe s Kristapsom Porzingisom.

112

Japonci besni na Kim Kardashian

Ameriška resničnostna zvezdnica Kim Kardashian West je na trg poslala linijo spodnjega perila, ki jo je poimenovala Kimono, z izbiro imena pa je razjezila Japonce.

Bernal: Thomas bo naš kapetan na Touru

Ekipa Ineos (nekdanji Sky) je zadnjih sedem let prevladovala na Dirki po Franciji. Štirikratni zmagovalec Chris Froome je po hudem padcu že končal sezono. Branilec naslova Geraint Thomas ni v formi, zato pa blesti Egan Bernal.

6

Prečrpavanje kerozina končano, sledi odstranjevanje vlaka iz predora

Pri Hrastovljah so končali prečrpavanje kerozina iz vseh cistern na iztirjenem vlaku. Na vrsti je odstranjevanje vlaka iz predora, nato pa sledi obnova poškodovane proge.

107

Lidija Glavina izstopila iz nadzornega sveta Telekoma Slovenije

Nekdanja predsednica uprave Slovenskega državnega holdinga Lidija Glavina je podala odstopno izjavo z mesta predsednice in članice nadzornega sveta Telekoma Slovenije. Za odstop naj bi se odločila iz osebnih razlogov.

36

V Šoštanju del občanov nasprotuje sosežigu odpadkov

Svetniki Občine Šoštanj so se seznanili z načrti Teša glede sosežiga goriva iz nenevarnih odpadkov, ki mu del krajanov nasprotuje, civilna iniciativa pa pričakuje finančno nadomestilo.

15

Toji Ellison po dramatičnem zaključku zlato v Minsku

Lokostrelka Toja Ellison je na evropskih igrah v Minsku Sloveniji priborila četrto kolajno. Nosilka slovenske zastave na odprtju iger je v disciplini sestavljeni lok osvojila zlato.

17

Med sečnjo pod daljnovodom umrl 21-letni delavec

V delovni nesreči v naselju Bate na Goriškem je umrl 21-letni državljan BiH-a. Nesreča se je zgodila med sečnjo dreves oziroma čiščenjem pod daljnovodom, delavec pa je umrl na kraju nesreče.

Mik Simčič je papežu Frančišku predal marmorni portret

Papež Frančišek je v avdienco sprejel akademskega kiparja in slikarja Mika Simčiča, avtorja tono težkega doprsnega kipa iz carrarskega marmorja, ki predstavlja papežev portret.

2

Na Dunaju eksplozija delno porušila bloka. Vzrok naj bi bil plin.

Na Dunaju je eksplozija delno porušila petnadstropna bloka. Policija domneva, da je eksplodiral plin. Ranjenih je več ljudi, od tega štirje huje. Po zdajšnjih podatkih mrtvih ni.

14

Manchester United plačal 56 milijonov evrov za 21-letnika

Manchester United se je dogovoril s Crystal Palaceom za prestop desnega bočnega branilca Aarona Wan Bissake. Za mladega angleškega reprezentanta so rdeči vragi odšteli 56 milijonov evrov.

10

Obravnava sprememb financiranja zasebnih osnovnih šol za nekaj dni prekinjena

Zaradi obsežnih pripomb zakonodajno-pravne službe DZ-ja na predlog novele o financiranju zasebnih osnovnih šol sta bila razprava in odločanje o spremembah preložena. Za preložitev so se še pred sejo dogovorili poslanci vladne koalicije.

82

Novak Đoković

To je njihovo pravilo in ga moramo spoštovati, vendar sem presenečen. Roger je najboljši vseh časov in rekorder Wimbledona, in če si kdo zasluži, je to on. A hkrati govorimo o Nadalu. Z mesta drugega nosilca bo izrinil njega, in to me preseneča.

35

Trump ogorčen nad izjavami Irana o "idiotskih sankcijah"

Ameriški predsednik Donald Trump je izrazil ogorčenje nad "ignorantskimi in žaljivimi" izjavami iranskih voditeljev. Nove ameriške "idiotske sankcije" namreč po mnenju iranskega predsednika Hasana Rohanija kažejo na "duševno zaostalost" Bele hiše.

159

Juvanova blizu glavnega žreba, Role in Kavčiča ne bo na sveti travi

Blaž Rola in Blaž Kavčič sta izpadla v drugem krogu kvalifikacij za tretji grand slam sezone v Wimbledonu, ki bo potekal med 1. in 14. julijem. Uspešnejša je bila Kaja Juvan, ki je ugnala Turkinjo Basak Eraydin s 4:6, 7:6 in 6:3.

10

Sever Evrope prizadele rekordne temperature

Na severu Evrope so ta teden izmerili rekordno visoke temperature. Strokovnjaki opozarjajo, da so vročinski valovi v porastu povsod po svetu, kar je po njihovem mnenju dodaten dokaz podnebnih sprememb.

103