Kompaktni del je ocvrta lupina tapioke. Foto: Youtube

Jed naj bi, tako restavracija, "zajemala esenco svežega italijanskega zraka".

Dinato je jed ustvaril iz ocvrte lupine tapioke, ki jo infuzirajo z ozonom in postrežejo na puhastem oblaku sladkorne pene, skupaj z majonezo na osnovi soje s črnim sezamom in algo kombu. Jed strežejo kot pozdrav iz kuhinje v okviru osemhodnega degustacijskega menija te z Michelinovo zvezdico ovenčane restavracije.

Dinato se je pred odprtjem svoje restavracije usposabljal v El Bulliju španskega mojstra Ferrana Adrie, čikaški Alinei Granta Achatza in monaški restavraciji Le Louis XV Alaina Ducassa, Michelinovo zvezdico pa si je Feva prislužila leta 2015.

Restavracija, umeščena v več sto let staro stavbo nekdanjega samostana, postreže 30 gostov, znana pa je po svoji kreativni kuhinji, ki spaja tradicijo z inovacijo, pri tem pa se trudi ostajati cenovno dostopna za širši krog ljudi.

Dinato je tudi član zveze CuSvi, neprofitnega laboratorija za raziskave in razvoj hrane, ki preučuje sestavine, tehnike in kulturo italijanske kulinarike.