Prikupna hrvaška pevka je bila nad slovensko zabavo presenečenja navdušena. Foto: RTV SLO
Prikupna hrvaška pevka je bila nad slovensko zabavo presenečenja navdušena. Foto: RTV SLO
Petar Grašo
Petar Grašo je svoji najdražji pripravil praznovanje v romantičnem duhu in v družbi dobrih prijateljev.

Hrvaški mediji so poročali, da je Grašo prikupno svetlolasko za konec tedna pripeljal v Slovenijo, zabavali pa so se v priznani restavraciji v dvorcu na Vipavskem. Poklicali smo njunega gostitelja, ki je že vrsto let osebni prijatelj slavnega para.

Zaupal nam je, da so za Danijelo pripravili slovesno večerjo, ki je vključevala sedem hodov in samo izbrani šampanjec priznanih slovenskih vinarjev. Vesela družba se je zabavala do jutranjih ur, na koncu so prinesli celo klavir, in namesto da bi gostje zapeli slavljenki, jih je s svojim glasom razveselila kar ona.

Torta iz alg
Presenečenj pa še ni bilo konec, rojstnodnevne zabave seveda ni brez torte. Danijeli so pripravili domačo torto iz vanilijeve kreme in čokoladnega sladoleda, dodali pa so tudi posebno algo, ki preprečuje, da bi se sladoled stopil. Ta postopek je rezultat najnovejših raziskav, torta pa tako ostane lahka in osvežilna. "Danijela je bila nad tako torto popolnoma navdušena," se je pohvalil gostitelj, ki se mu je kar smejalo, ko se je spomnil vesele zabave preteklo soboto, ki bo vsem prisotnim ostala v lepem spominu.

Dolga ljubezenska zgodovina
Danijela je bila tri leta poročena s razvpitim hrvaškim pevcem Thompsonom, nato pa se je spustila v razmerje z Grašem, ki sta ga vrsto let vztrajno skrivala pred novinarji in nikoli nista želela govoriti o podrobnostih iz njunega zasebnega življenja. Danijela pa je hrvaškim medijem zdaj zaupala, da ji je Petar za darilo poklonil prekrasne uhane iz belega zlata.