Mel B se je z Gulzarjem poročila leta 1998, potem ko je zanosila. Kmalu za tem je tudi spremenila svoje odrsko ime v Mel G. Foto: Reuters
Mel B se je z Gulzarjem poročila leta 1998, potem ko je zanosila. Kmalu za tem je tudi spremenila svoje odrsko ime v Mel G. Foto: Reuters
Mel B, Geri Horner, Emma Button in Mel C
Gulzar se je oglasil, ker ga skrbi namera Mel B, da se znova poda na odre s Spice Girls - vsaj delom njih, saj sta se tako Victoria Beckham kot Mel C že odpovedali nove skupne turneje. Foto: Reuters
Stephen Belafonte  in Mel B
Mel B ima poleg Phoenix še otroka z igralcem Eddiejem Murphyjem, hčerko Angel, in s producentom Stephenom Belafontejem hčerko Madison. Foto: Reuters

Gulzar vztraja, da mu je Mel B večkrat poskusila preprečiti stik s hčerko in da je prejemal grožnje od njenega zdajšnjega moža, producenta Stephana Belafonteja. Ta naj bi ga verbalno napadal kar pred šolo njune hčerke, je povedal za The Sun.

49-letnik, ki je bil s pevko poročen med leti 1998 in 2000, je Mel B označil za narcisa. "Vedno je poskušala zgraditi velik zid med mano in otrokom. Stal sem tam kot skala, da sem bil lahko v pomoč svojemu otroku," je v pogovoru za The Sun dejal Gulzar. "Mislim, da sebe postavlja pred svoje otroke. Slavna je in edina stvar, ki se ji podi po glavi, je, da mora ostati uspešna za vsako ceno," je še dodal nekdanji plesalec.

Nizozemski plesalec in britanska pevka sta se spoznala na turneji leta 1997, ko so bile Spice Girls na vrhuncu svoje slave. Gulzar je bil takrat plesalec na njihovih nastopih. Toda po ljubezenski idili se je za Gulzarja leta 2003 začel pekel, ko je Mel B dobila skrbništvo za Phoenix in se preselila v Los Angeles.

Svoje življenje je pustil ob strani in svojemu edinemu otroku sledil v ZDA, ker ni prenesel, da bi ostal ločen od nje. Nekdanji plesalec je ob tem še poudaril, da medtem ko je pevka živela po vilah, je bil sam prisiljen živeti na ulici ali pri prijateljih, potem ko je po ločitvi odkorakal kot poraženec. Mediji so takrat poročali, da je Gulzar prejel nekaj manj kot 1,4 milijona evrov, a je denar zapravil. Obenem je dodal, da je Mel B spremenila njegovo življenje v pekel.

Nekdanji plesalec trdi, da je zaradi razočaranja pomislil na samomor, saj je deset let živel v ZDA nezakonito, samo da je lahko ostal v stiku s Phoenix, ki ji je zdaj 17 let.

Svoje je dodal tudi Belafonte, ki je poskusil nekdanjega plesalca večkrat prestrašiti in mu je grozil v živo in po telefonu. "Šel sem po Phoenix pred šolo in tam sta bila z Mel v svojem avtomobilu. Rekla sta mi, da moj otrok ne bo šel z mano domov in se mi smejala v obraz," se je spominjal nekdanji plesalec.

Vrnitev na odre spodbudila ogorčenje
Po letih razburkanega odnosa se je Gulzar odločil, da javno spregovori šele zdaj, in sicer ga je k temu spodbudila vest, da Mel B načrtuje ponovno združitev Spice Girls. "Moja največja skrb je, kaj bo, ko ne bo več slavna. Kaj potem? Vesel sem, ko ima Mel redno službo, kot je sodelovanje v oddaji Amerika ima talent, ker to pomeni, da ima čas za Pheonix," je še dodal Gulzar.

Po javni izpostavitvi Gulzarja se je oglasila tudi predstavnica za stike z javnostjo Mel B, ki je odločno odgovorila: "Mel ne komentira zgodb, ki niso resnične."