62-letna igralka, ki bo nastopala v Netflixovi seriji Ratched, ni nikoli skrivala, da ljubezen išče tudi na spletu, a tam te ni našla. Sama namreč meni, da to ni pravi način in da ničesar ne more nadomestiti kemije in vznemirjenja med dvema osebama, ki se vidita in začutita v živo.

Kot je povedala za Telegraph, so ljudje zaradi aplikacij za zmenke postali manj spretni: "Ne znajo se več primerno vesti pri večerji, ne vedo več, kako je biti v zvezi ali kako komunicirati."

Sharon meni, da je žalostno, da se ljudje v resnici ne spogledujejo več, in prav tehnologijo krivi za pomanjkanje medsebojnih stikov: "Bilo je zabavno, ko sta bili dovoljeni žvižganje in spogledovanje, ampak ta doba je končana. Tehnologija je odnesla spogledovanje in mislim, da to nima ničesar skupnega s staranjem."

Za konec je dodala, da pri 62 letih in vseh izkušnjah, ki jih je imela, zna prepoznati, kaj si resnično zasluži njeno pozornost – in kaj so samo stvari in ljudje, ki bodo tako ali tako izginili.

Igralka se je v preteklosti javno pritožila nad aplikacijo za zmenke Bumble, ker so odgovorni odstranili njen profil. To so storili zaradi številnih pritožb uporabnikov, ki so bili prepričani, da že ni mogoče, da seksikona, kot je Sharon Stone, išče partnerja na aplikaciji za zmenke. A zmedo okoli pristnosti profila znane igralke so razčistili in račun znova odprli. A niti to ni pomagalo. Igralka je pred leti brez dlake na jeziku priznala, da ji ni lahko najti partnerja, in dodala, da je "na voljo", a ji ne uspe najti sorodne duše.