Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Anja Urek

Jutranji program Virtualni pesniški turnir in kaj beremo v času samoizolacije

24.04.2020

Knjigarne in knjižnice so trenutno zaprte in dostop do knjig je nekoliko drugačen. Nekatere knjižnice se poslužujejo izposoje gradiva po pošti, knjigarne pa beležijo občuten porast prodaje knjig preko spleta.

Jutranji program Spomladansko čiščenje: Napor ali užitek?

21.04.2020

Prvi sončni žarki nas tudi to pomlad vabijo v naravo. Po drugi strani pa v naših domovih pokažejo, kako čista imamo okna in koliko praha se nam je nabralo čez zimo. Zato se mnogi ravno sedaj poslužujejo generalnega čiščenja svojih domov.

Jutranji program Zaradi koronavirusa in dela od doma so na udaru tudi naše oči

17.04.2020

Ne samo redno umivanje rok, v trenutni situaciji je potrebna tudi skrb za naše oči. Prvi razlog izhaja iz tega, da je bil zloglasni virus COVID-19 najden v solzah, drugi pa se navezuje na obremenjene in utrujene oči zaradi dela in šolanja od doma.

Jutranji program V trenutnih razmerah tudi ljubiteljski kulturniki ne počivajo

14.04.2020

V času, ko so gledališča in ostale kulturne ustanove zaprla vrata, se je kulturno življenje preselilo na splet. Gledališča ponujajo oglede preteklih predstav, glasbeniki pa nam prirejajo koncerte kar iz svojih dnevnih sob. Kaj pa v tem času počno ljubit

Jutranji program Akupresura kot ena izmed samopomoči pri odstranjevanju virusov

12.04.2020

Skrb za preventivo in vzdrževanje imunskega sistema je ključnega pomena. Ena izmed preventivnih metod samopomoči pri odstranjevanju virusov je tudi akupresura.

Jutranji program Punčke (za)upanja iz karantene

08.04.2020

''Življenje nas je postavilo pred situacijo, ki je večina še živečih generacij ne pomni. Če verjamemo, da je strah najhujše zlo človeštva, potem v tem trenutku od vsega najbolj potrebujemo pogum in optimizem''.

Jutranji program So osebne finance vaša šibka točka? Imamo nekaj nasvetov

05.04.2020

Marsikateremu se zdi samoumevno, da zna ravnati z denarjem, varčevanje pa mu ne gre nikakor od rok. Kako je to možno? Sploh znamo ravnati z osebnimi financami? To so vprašanja, ki so vedno aktualna, predvsem pa v trenutni situaciji.

Stran 8 od 8
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov