Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Stanje na cestah

Avtorji Škamperle Tjaša

Novice Pogrebi na koprskem pokopališču poleti še pod žgočim soncem

01.08.2022

Zamude pri dobavi gradbenih materialov krojijo marsikatero naložbo. Tudi ureditev žalne ploščadi na mestnem pokopališču v Kopru. Ko bo izvajalec postavil jekleno nadstrešnico, bodo lahko naložbo zaključili.

Novice Dan državnosti obeležili v Divači ob spomeniku Dan prej

25.06.2022

Osrednja primorska obeležitev praznika je bila dopoldan v Divači, ob spomeniku Dan prej, ki že 23 let opominja, da se je vojna za Slovenijo začela 26. junija, ko so po primorskih cestah proti mejnim prehodom že vozili tanki iz vojašnic JNA.

Novice Dražba za zemljišče kamionskega terminala v Kopru ostaja v načrtu

03.04.2022

Koprska občina bo v četrtek prodajala stavbno pravico za zemljišče, kjer je zdaj kamionski terminal. Pogodba z Luko Koper se zaključi prihodnje leto, občina to zemljišče namenja trgovski dejavnosti. Civilno gibanje Skupaj želi, da se dražba prekliče.

Zgodbe To je lahko dnevna soba mesta

05.12.2021

Poleg zelenja so namestili tudi vodne elemente, v prihodnjih dneh bo tam svoje mesto dobil kip v Kopru rojenega kiparja in slikarja Oresteja Dequela.

Zgodbe V koprski stolnici mogočno zadonele nove orgle

06.11.2021

Z blagoslovom in inavguracijo so sklenili projekt postavitve novih orgel. Največje cerkvene in druge največje orgle v Sloveniji so k nam prišle iz Švice, ker jih je tamkajšnja koncertna dvorana Tonhalle podarila.

Novice Intervencijske službe slabo seznanjene z dostopi do gradbišč drugega tira

05.11.2021

Ker je gradbišče drugega tira obsežno, smo po nesreči v Beki intervencijske službe vprašali, kakšen izziv predstavlja za njih. Naleteli smo tudi na presenetljive odgovore - da z dostopi do delovišč niso vsi seznanjeni.

Novice Tragična smrt na gradbišču drugega tira

26.10.2021

Pod vasjo Beka, kjer podjetje Markomark Nival gradi most čez dolino Glinščice, se je zgodila delovna nesreča s smrtnim izidom. Delavec je padel z gradbenega odra in, kljub pomoči sodelavcev, gasilcev in zdravstvenega osebja, umrl.

Novice Zadelova uprava do 15. novembra, do takrat izbor novega vodstva Luke

22.10.2021

Trije člani uprave Luke Koper so se z nadzornim svetom dogovorili o sporazumni razrešitvi.

Novice Začela je delovati medobčinska uprava Istre

01.09.2021

Glavnino zaenkrat sestavljajo redarji in inšpektorji, v prihodnje bodo iskali še skupnega revizorja. Do konca leta bodo zaposlili okoli 15 novih uslužbencev.

Novice Kdaj zadnjič po prvem tiru?

11.08.2021

Mineva pet let od obsežnega požara pod Kraškim robom. Od takrat se je spremenilo marsikaj: tudi odnos Slovenskih železnic, ki s preventivnimi ukrepi lahko preprečijo, da ob progi zagori.

Zgodbe Vladimir Vladović, barba

07.08.2021

Vladimir Vladović je dolgoletni poveljnik tovornih ladij, ki je danes zaposlen na Upravi za pomorstvo v Kopru. Morjeplovstvo ima v krvi.

Novice Slovenskega oljčnega olja letos zagotovo manj

29.07.2021

V nekaj tednih bo jasno, kakšna bo letošnja oljčna letina, a že zdaj lahko rečemo, da bo olja veliko manj. Končne ocene, koliko oljčnih plodov je odpadlo, pristojni še ne morejo podati, saj se proces sušenja in odpadanja še dogaja.

Stran 1 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov