Petar se že dolgo otepa govoric, da je homoseksualec. Morda je tudi to razlog, da se nanje sploh ne ozira več. Foto: MMC RTV SLO
Petar se že dolgo otepa govoric, da je homoseksualec. Morda je tudi to razlog, da se nanje sploh ne ozira več. Foto: MMC RTV SLO
Dino Radja
Košarkarski zvezdnik Dino Radja in Petar Grašo sta stara prijatelja, Grašo je bil tudi njegova poročna priča. Foto: EPA

Ko se je polegel prah okoli Gorana Ivaniševića, so hrvaški mediji našli novo kost za glodanje - domnevno homoseksualnost Petra Graša.

Hrvaški tabloidi so se namreč razpisali, da ima homoseksualno razmerje z Dinom Radjo. Zapisali so celo, da ju je med dejanjem ujela Dinova noseča žena Viktorija in zaradi šoka ob pogledu na dva moška v postelji predčasno rodila drugega otroka.

Zdaj se je oglasila Grašova dolgoletna partnerica Danijela Martinović in za tednik Story ostro zanikala vse govorice: "Zgrožena sem nad krutostjo ljudi, ki si izmišljujejo takšne stvari. Najtežje je zagotovo Viktoriji. Nekdo se kruto igra z življenji ljudi, a na srečo Bog vse vidi." Dodala je še, da se očitno nekdo zelo trudi uničiti zakon košarkarja in Viktorije.

Danijela: Govorice so navadna bedarija
Za Story je spregovoril tudi Dino: "Prišlo mi je na misel, da bi Petra poklical in ga nagovoril, da se skupaj objeta sprehodiva po Zagrebu ali Splitu. Nato bi si, seveda, izmislili, da pričakujeva otroka ali pa kaj podobnega. Najhuje pa bi bilo, da bi vsi v to verjeli."

Govorice, da je Petar Grašo homoseksualec, so se sicer do zdaj pojavile že večkrat, Danijela pa tudi zanje pravi, da so "navadna bedarija": "Jaz nimam nobenega razloga, da bi jim verjela. Imam trdno, zdravo in stabilno ljubezensko zvezo in poleg tega tudi 20-letno prijateljstvo s človekom, ki ga ljubim. In vem, da je to tisto pravo."

Grašo in Radja sta sicer že veliko let dobra prijatelja - Petar je celo Dinova poročna priča -, skupaj pa sta celo posnela pesem Nisam više ja sa njom, ki za zdaj ostaja edini Dinov skok v glasbene vode.