Je Tony Parker z večjim veseljem hodil v Pariz tudi zaradi francoske manekenke? Foto: Reuters
Je Tony Parker z večjim veseljem hodil v Pariz tudi zaradi francoske manekenke? Foto: Reuters
Eva Longoria in Tony Parker

Alexandra Paressant, nekdanje dekle brazilskega nogometaša Ronaldinha, pravi, da je 25-letnega košarkarja spoznala na njegovi poroki z "razočarano gospodinjo" julija letos, kjer ju je seznanil francoski nogometni zvezdnik Thierry Henry.

Po treh mesecih zakona že v tuji postelji?
Septembra sta si začela izmenjevati SMS-e in sporočila po telefonu. Ko je v Franciji rojeni Parker obiskal Pariz, sta se dobila v hotelu Park Hyatt Hotel in kot pravi Alexandra, tam preživela čudovite trenutke. "Tony je rekel, da Eva noče početi nekaterih stvari med seksom. Tako se noče ljubiti pred ogledalom, določenih položajev ne mara in misli, da sperma povzoča mozoljavost." Francoza naj bi se še večkrat videla v Parizu, Alexandra pa pravi, da je Tonyja obiskala tudi v San Antoniu, kjer ji je pokazal dvorec, ki ga gradi.

Parker in Lonogria obtožbe zanikata
Zakonca Eva Longoria in Tony Parker sta vse obtožbe že zanikala. "Ljubim svojo ženo. Je najboljše, kar se mi je zgodilo v življenju in še nikoli nisem bil srečnejši," je povedal košarkar, njegova žena pa je dejala, da "Tony ni nič manj kot popoln mož".

Na obtožbe se je odzvala tudi Evina tiskovna predstavnica: "Te obtožbe so popolnoma napačne in neresnične. Vsi slavni zakoni doživijo takšne obtožbe. Videti je, da ni prvič, da je ta ženska poskušala izkoristiti športnika za pridobivanje pozornosti javnosti."

S športniki ima slabe izkušnje
Njena slednja poved se nanaša na izjavo Alexandre Paressant, ki je dejala, da je Ronaldinho med svetovnim prvenstvom vsak večer izpustil reprezentančni trening, zato da je lahko šel z njo na zabavo. Brazilec ji ni ostal dolžan, saj jo je lani tožil.

N. G.