Jesus obožuje Madonnine otroke, vendar si želi še svojega. Foto: EPA
Jesus obožuje Madonnine otroke, vendar si želi še svojega. Foto: EPA
Jesus Luz
Jesus, ki je skoraj 30 let mlajši od pevke, si želi postati očka. Foto: EPA
Lourdes
Lourdes je najbolj podobna mami, saj ima rada preobrazbe in je zamenjala že nekaj slogov oblačenja. Foto: EPA

Pevka je trdno odločena, da bo spet postala mama, in pravi, da je na ta izziv popolnoma pripravljena. Čeprav se zaveda, da bo pri njenih letih težko, želi zanositi po naravni poti. Zanika, da jo moti ogorčenje medijev, ker si je za očeta izbrala mladega brazilskega manekena.

Madonna ima sicer že štiri otroke, hčerko Lourdes s trenerjem fitnesa Carlosom Leonom, sina Rocca in dva posvojena otroka, Davida in Mercy James. Jesus obožuje Madonnine otroke, vendar si želi še svojega. Par je skupaj odkar se je Madonna v začetku leta 2009 ločila od Ritchia in zvezo želita zdaj utrditi še z otrokom.

Materinstvo jo je spremenilo
Zvezdnica, ki je znana po kameleonskem menjavanju videza, pravi, da je doživela največjo spremembo v življenjskem slogu leta 1996 ob rojstvu svojega prvega otroka, hčerke Lourdes. Takrat se je z videzom in načinom življenja vrnila k naravi in začela vaditi jogo. Stvari v življenju je začela bolj ceniti in se zavedati, kako čudežna bitja so v resnici ljudje.

Prvič po rojstvu se je Madonna javnosti pokazala v lepi obleki s preprosto jopico in le malo ličili. V tistem času je pogosto nosila spuščene, rahlo valovite lase. Z ohranjanjem lepe postave ni imela težav in kmalu po porodu je bila videti bolje kot prej. Pozneje pa je z vadbo očitno pretiravala in šokirala z izrazitimi mišicami ter suhljato postavo.

Tri leta po rojstvu prvega otroka je pevka znova zanosila. Z britanskim režiserjem Guyem Ritchiejem sta dobila sina Rocca, ki se je rodil leta 2000. Divjo pevko je materinstvo umirilo. Z Guyem sta posvojila še malavijskega dečka Davida Banda, nato pa je sama posvojila še malavijsko deklico, kar je dvignilo veliko prahu.

Stroga mama
Lourdes je tista, ki je za zdaj poleg mame najbolj izpostavljena medijem in je mami tudi najbolj podobna, saj ima rada preobrazbe in je zamenjala že nekaj slogov oblačenja. Glavna naj bi bila tudi med otroki, s katerimi se sicer dobro razume.

Madonna je stroga mama, ki vedno pazi na to, da je vse v najlepšem redu. Otroške sobe morajo biti vedno skrbno pospravljene in mali Lourdes ni pustila, da bi si že pulila obrvi. Svojim otrokom tudi ne dovoli, da bi pretiravali z gledanjem televizije. Nekaterim željam pa očitno le ustreže, saj je popustila glede igralske kariere prvorojenke.

Od svojih otrok zahteva, da jo vsak dan obiščejo v njeni pisarni, pripravljeni na pričanje. Na podlagi poslušanja izjav Madonna razsodi o njihovih usodah. Za takšen način vzgojnih metod naj bi bila kriva njena vera. Kabalska doktrina o poduhovljenosti otrok zahteva stroge disciplinske programe v družini.