Aktualno
link
Oglasna kampanja ameriškega inštituta iz Zagreba, ki je pritegnila pozornost svetovnih medijev, saj so v oglasu za tečaj angleščine uporabili podobo Melanie Trump, se ni končala najbolje.
Iz sveta znanih
link
Nekdanje dekle obtožilo Ryana Phillippeja, da jo je brutalno pretepel
5
19. september 2017 ob 11:42 Manekenka Elsie Hewitt je proti svojemu nekdanjemu partnerju igralcu Ryanu Phillippeju vložila tožbo, ker naj bi jo ta domnevno brutalno pretepel in v navalu jeze celo potisnil po stopnicah.
Več novic ...
Lepota bivanja
link
Butični hotel Gredič - od počitniškega dvorca do kulise vinskih žajfnic
32
12. september 2017 ob 06:16 Do Grediča vodi ozka, vijugasta stranska cesta skozi Brda, mimo vinogradov ter posesti Marjana Simčiča in Movie do cvetoče sivke pred vhodom v butični hotel, katerega zunanjost je širši javnosti ...
Več novic ...
Zanimivosti
link
Od vseh iskanj na spletu je "najnevarnejši" Craig David
1
19. september 2017 ob 14:27 Ime zvezdnika r'n'b-ja Craiga Davida na Otoku privabi največ virusov in druge škodoželjne programske opreme izmed vseh iskanj znanih oseb na spletu, so sporočili iz podjetja, ki izdeluje ...
Več novic ...
Avtomobilnost
link
Japonski turbo malček
6
19. september 2017 ob 09:39 Suzuki je v Frankfurtu pokazal športno različico swifta. Le-ta pod sprednjim pokrovom skriva 1,4-litrski prisilno polnjeni stroj, ki obljublja zanimive zmogljivosti.
Več novic ...
Družabna kronika
link
Reportaža iz Carigrada: Skok na letalo, do Turčije po zlato in domov
21
18. september 2017 ob 20:15 Pogosto pravimo, da dan nima dovolj ur, da bi postorili vse, kar želimo. Toda ta nedelja je Slovencem pokazala, koliko vsega - dogajanja in čustev - se lahko stlači v borih 24 ur.
Več novic ...
Glasba
Moda
link
Foto: "To je najboljši londonski teden mode do zdaj"
2
17. september 2017 ob 19:33 V Londonu se je kljub tragičnemu dogodku, ki je javnost pretresel v petek, začel teden mode, ki je v mesto znova privabil svetovno modno srenjo.
Več novic ...
Hrana in pijača
link
Zakaj ne bi vzel
2
19. september 2017 ob 08:25 Danes sem hotel pisati o cajkah, čevapčičih in folklori na javnih prireditvah, vendar me je jutranji dogodek napeljal na povsem drugo temo.
Več novic ...
Šala dneva
NAJBOLJŠI SLIKAR
Umetnika se pogovarjata, pa vpraša eden:
  • Veš, kdo je najboljši slikar mrtve narave?
  • Ne. Kdo?
  • Industrija ...

ČAKALA BO
Zapornik gleda fotografijo žene novega zapornika:
  • Tako lepa ženska te že ne bo čakala sedem let.
  • Bo, bo! Ona jih je dobila osem.
Arhiv ...

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Kateri je vaš najljubši letni čas?

Pomlad.
Poletje.
Jesen.
Zima.
Arhiv
Video dneva
Mi2 in Proklete vijolice

Mi2 so pred dnevi predstavili videospot za novo skladbo Proklete vijolice, v kateri so mnogi našli podobnost z uspešnico izpred nekaj let.


Več videov ...
Igre na srečo
Horoskop
Kazalo