Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dejan Rat

Novice V svetniških skupinah različna mnenja o predlagani subvenciji

03.12.2021

Mariborski svetniki bodo na izredni seji odločali o predlogu županstva o 30-odstotni občinski subvenciji zneskov daljinskega ogrevanja za gospodinjstva, vezana na Energetiko Maribor. Med svetniki je zaslediti veliko pomislekov in drugih rešitev.

Novice Kmalu nadaljevanje obnov Študentskih domov Maribor

01.12.2021

Prenova depandanse s telovadnico bo izvedena v okviru celovite prenove Študentskega doma 1 na Tyrševi ulici, hkrati pa imajo pripravljen tudi projekt za obnovo Študentskega doma številka 15 na Gosposvetski cesti.

Novice Podpisana pogodba za gradnjo telovadnice pri OŠ Franceta Prešerna

29.11.2021

Mariborska občina je s podjetjem GDO podpisala pogodbo za gradnjo telovadnice pri Osnovni šoli Franceta Prešerna v Mariboru. Celoten 2,3 milijonski projekt vključno z ureditvijo zunanjih površin naj bi končali najkasneje konec leta 2023.

Novice Samotestiranje šolarjev na OŠ Franceta Prešerna poteka brez večjih težav

26.11.2021

Obiskali smo osnovno šolo Franceta Prešerna, kjer samotestiranje 3-krat na teden poteka brez zapletov. Trenutno je sicer v karanteni 9 od 35-ih razredov, redno se testira več kot 400 učencev, pozitivnih brisov je malo.

Novice Hrana je vse dražja

26.11.2021

Napovedi o podražitvi hrane se uresničujejo, razlogi pa tičijo v višjih cenah energentov, goriv, embalaže, gnojil in krme. Hrana se ne draži zaradi nas, pravijo kmeti in dodajajo, da so odstopanja pri odkupnih cenah so minimalna, stroški pa vse višji.

Novice 45 tisoč evrov za mentorski program Ti to zmoreš

24.11.2021

V lani vzpostavljenem proračunskem skladu mariborske občine za pomoč in razvoj se je doslej zbralo nekaj več kot 45 tisoč evrov. Z denarjem bodo podprli mentorski program Zveze prijateljev mladine Maribor za mladostnike Ti to zmoreš.

Novice Obnova Dvorane Tabor v polnem teku

19.11.2021

Pred dobrim mesecem se je z uvedbo v delo začela obnova še enega dotrajanega športnega objekta v Mariboru. Obnovo in delno dozidavo naj bi končali do sredine marca prihodnje leto, treningi in tekme pa bodo v tem času potekali nemoteno.

Novice Izjave o soglasju za samotestiranje morajo starši vrniti najkasneje do srede

15.11.2021

Tudi mariborske osnovne šole se pripravljajo na sredin začetek obveznega samotestiranja učencev, večina pa je že pripravila izjave o soglasju, ki ga morajo starši oddati jutri oziroma najkasneje v sredo.

Novice Zimska služba pripravljena na novo sezono

12.11.2021

S ponedeljkom bo na vozilih obvezna zimska oprema, od sredine novembra do 15-ega marca pa bodo v stalni pripravljenosti tudi enote zimske službe. Občani lahko na sedežih krajevnih skupnosti in mestnih četrti znova brezplačno prevzeli 20 kg soli na osebo.

Novice Ponedeljkovo obvezno samotestiranje v OŠ pod vprašajem

11.11.2021

V ponedeljek se bo v slovenskih izobraževalnih ustanovah začelo obvezno samotestiranje učencev, dijakov in študentov, glede na včerajšnji odziv ravnateljev pa je celovita izvedba tega zaščitnega ukrepa v osnovnih šolah malo verjetna.

Novice Za novelo zakona o lekarniški dejavnosti v drugo potrebnih 46 glasov

10.11.2021

Za potrditev novele zakona, ki med drugim odloča tudi o tem, ali bosta veledrogerista Farmadent in LL Grosist ostala v lasti mariborske občine oziroma Lekarne Ljubljana, je potrebna absolutna večina oziroma 46 poslanskih glasov.

Novice Izjemen porast okužb, vse več hospitaliziranih

04.11.2021

Včeraj so v Sloveniji potrdili 4511 primerov okužbe s koronavirusom. Gre za najvišje število dnevno potrjenih primerov od začetka epidemije. V bolnišnicah zdravijo 735 covidnih bolnikov, 169 jih je na intenzivni terapiji, umrlo je še 8 ljudi.

Stran 13 od 39
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov