Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dejan Rat

Novice Začelo se je odstranjevanje odpadnega blata

14.06.2021

V Pivoli so začeli odstranjevati 200 ton nevarnega odpadnega blata iz čistilne naprave. Po podatkih s terena bodo blato odvažali v Krško, kjer ga bodo predelali v kompost.

Novice Pripravljalna dela za sanacijo blata v Pivoli se bodo začela jutri

10.06.2021

VGP Drava, podjetje ki je zadolženo za sanacijo hudourniškega potoka in okolice v občini Hoče - Slivnica, ima več ponudb za prevzem vsega materiala. Za začetek sanacije pa čakajo na potrditev vladnega odloka, jutri pa bodo začeli pripravljalna dela.

Novice V Palomi slovesno odprli novo papirno linijo

08.06.2021

Slovaški lastniki tovarne papirja Paloma v Sladkem Vrhu so slovesno odprli novo papirno linijo vredno 41 milijonov evrov. Kot slavnostni govornik se je uradne otvoritve udeležil tudi premier Janez Janša, ki je poudaril pomen domače proizvodnje.

Novice Kdo bo sprejel z zemljino pomešano odpadno blato?

07.06.2021

Nedvomno gre za ekološko katastrofo, onesnaženo je zajetje pitne vode, ki oskrbuje zaselek petih domačij, sanacija pa bo izjemno zahtevna in dolgotrajna. Velika neznanka ob tem pa je, kdo bo prevzemnik odpadnega blata, pomešanega z zemljinami in muljem.

Novice Tudi v Mondu precejšen izpad prihodkov

01.06.2021

Hitov igralniško-zabaviščni center Mond v Šentilju je lani zaradi zaradi protikoronskih ukrepov dosegel le približno polovico prihodkov v primerjavi z letom 2019. Tudi letos bodo zabeležili precejšen finančni izpad.

Novice V soboto v Ljudskem vrtu le 2.000 navijačev

20.05.2021

Te dni se, sicer v omejenem obsegu, vračajo v dvorane, na stadione in zunanje avditorije ljubitelji kulture in športa. V Mariboru smo preverili, kje so odprli vrata in koliko navijačev bo lahko spremljalo odločitev o novem nogometnem državnem prvaku.

Novice Gradnja podaljška Ceste proletarskih brigad še ni stekla v polnem obsegu

17.05.2021

Gradnja skoraj dva kilometra dolgega podaljška Ceste proletarskih brigad v Mariboru še vedno ni stekla v polnem obsegu, saj Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo še ni odkupila enega, za izvedbo projekta ključnega zemljišča.

Radio Maribor Obnove mariborskih OŠ in vrtcev v poletnih počitnicah

10.05.2021

Mariborska občina bo med poletnimi počitnicami v določenih vrtcih in osnovnih šolah izvedla več investicijsko-vzdrževalnih del. Med drugim načrtujejo obnovo kuhinje na Osnovni šoli Tabor I in dozidavo dozidavo enote pobreškega vrtca v Brezju.

Novice Za 16 občinskih nepremičnin iztržil skoraj 914 tisočakov

07.05.2021

Včeraj se je končala prva spletna dražba 16-ih nepremičnin mariborske občine. Potem ko so zbrali kar 350 varščin, so po dražitvenem postopku iztržili skoraj 914 tisoč evrov.

Stran 15 od 37
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov