Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dejan Rat

Novice Obnove sanitarij in ogrevalnih sistemov v mariborskih vrtcih

03.09.2021

V nekaterih mariborskih javnih vrtcih so poletje izkoristili tudi za obnove sanitarij in sanacijo ogrevalnih sistemov. Nekaj načrtov se je zaradi previsokih cen oziroma pomanjkanja ponudb zamaknilo.

Novice Nova kuhinja na OŠ Tabor I bo nared oktobra

31.08.2021

Nova kuhinja z opremo na OŠ Tabor I bo nared oktobra, še letos naj bi se začela dela za novo telovadnico na OŠ Franceta Prešerna. Na OŠ Gustava Šiliha bodo kmalu zamenjali stavbno pohištvo, na OŠ Leona Štuklja pa obnovili prostore ob telovadnici.

Novice Priprave na začetek šolskega leta

26.08.2021

V vrtcih med drugim poudarjajo, da so že izobesili pravila o obveznem izpolnjevanju pogoja PCT za starše novincev, preverjali pa jih ne bodo. Testi za samotestiranje učencev in dijakov pa bodo v lekarnah najkasneje v ponedeljek.

Novice Ruški svetniki v sredo o rebalansu proračuna

24.08.2021

Svetniki občine Ruše bodo na izredni seji potrjevali rebalans proračuna. Razlog je uspešna pridobitev več kot 600 tisoč evrov nepovratnih sredstev za obnovo Doma kulture in ureditev Trga vstaje v Rušah ter za gradnjo športnega objekta na Smolniku.

Novice Hitri testi ob izjemah po novem plačljivi

23.08.2021

Testiranje s hitrimi antigenskimi testi na novi koronavirus je od danes s številnimi izjemami plačljivo. V mariborskem zdravstvenem domu je cena testiranja 10 evrov, plačilo pa je mogoče le s kreditno kartico.

Novice V Mariboru pet križišč primernih za zavijanje v desno pri rdeči luči

17.08.2021

11. avgusta je začela veljati novela zakona o pravilih cestnega prometa, ki med drugim uvaja tudi možnost zavijanja desno pri rdeči luči na semaforju. Pravilo še ni dovoljeno, saj upravljavci cest še niso postavili posebnega prometnega znaka.

Novice Obnovitvena dela na gradu Vurberk

16.08.2021

Na gradu Vurberk opravljajo investicijska vzdrževalna dela na obzidju pri odru, stolpu in peterokotnem stolpiču. Projekt naj bi bil končan najkasneje do konca septembra, notranja dela v sklopu avditorija pa do 20. avgusta.

Novice Julijsko neurje povzročilo več kot 4 milijone evrov škode

09.08.2021

Po dosedanjih podatkih je divjanje Radoljne in Plešivščice povzročilo med 4 in 5 milijonov evrov škode. Sanacija občinskih mostov in cest bo dolgotrajna, ob tem pa bodo morali zamakniti nekaj že potrjenih projektov.

Novice Po zapletih pri sanaciji prepusta Lackova cesta zaprta še do 10. avgusta

23.07.2021

Že od 29. junija je za ves promet zaprta Lackova cesta. Obvoz je urejen po bližnjih ulicah, tamkajšnji krajani pa opozarjajo, da je gradbišče večinoma samevalo. Po uskladitvi neskladij je izvajalec začel sanacijo, zaporo pa so podaljšali do 10. avgusta.

Novice 28. julija na Taboru otvoritev pametnega košarkarskega igrišča

19.07.2021

28. julija bo Goran Dragić v mariborskem športnem parku Tabor odprl prvo pametno košarkarsko igrišče v Sloveniji. Gradbena dela so že končana, v prihodnjih dneh bodo uredili podlago in namestili koše in drugo opremo.

Novice Narasla Radoljna je onesposobila kar dva mostova

19.07.2021

Včerajšnje neurje v občini Lovrenc na Pohorju je povzročilo več kot milijon evrov škode. Zaradi močnih nalivov na Rogli sta narasla potoka Radoljna in Plešivščica, ki sta med drugim uničevala mostove in ceste.

Novice Srečko Đurov bo četrti mestni menedžer

13.07.2021

Februarja razrešeni vodja Upravne enote Maribor Srečko Đurov bo od ponedeljka mariborski mestni menedžer, že četrti v času županovanja Saša Arsenoviča.

Stran 15 od 39
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov