Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dejan Rat

Novice Za vzdržno poslovanje RTV Slovenija je treba urediti sistemsko financiranje

01.12.2023

Izračuni finančnih in kadrovskih učinkov morebitnih ukinitev nekaterih enot RTV Slovenija vnašajo nemir med zaposlene. Ob tem so nesprejemljivi, deli sklepa sveta javne radiotelevizije pa, po mnenju medijskih strokovnjakov, tudi nezakoniti.

Novice Upad industrijske proizvodnje in naročil

16.11.2023

Kljub obljubam ni premika pri izdaji delovnih dovoljenj za tujce, pogrešajo pa tudi ukrepe za zadržanje domačega kadra.

Novice Gradnja športnega igrišča na OŠ Prežihovega Voranca

10.11.2023

Obnovljeni oziroma novozgrajeni večnamenski igrišči bosta velika pridobitev za šolarje in tudi občane. In predvsem bosta omogočali bolj kakovostno in varno izvedbo športnih aktivnosti.

Novice Med martinovanji poostren policijski nadzor

10.11.2023

Policisti bodo ob koncu tedna - še posebej v bližini lokacij martinovanj - poostreno nadzirali udeležence v prometu. Obiskovalcem svetujejo, da uporabijo javni prevoz oziroma pokličejo taksi.

Novice ARSO izdal rdeče opozorilo za celotno območje toka reke Drave

03.11.2023

Trenutno oziroma v naslednjih urah pričakujejo pretok 1600 kubikov na sekundo, popoldne in zvečer pa od 1850 do 1900 na meji z Avstrijo. Drava se je že začela razlivati v okolici Melja, popoldne podobno pričakujejo od jezu Markovci navzdol.

Novice Kako krizne razmere vplivajo na naš življenjski standard?

02.11.2023

Avtor lani objavljene knjige v angleščini z naslovom Kapitalizem za realiste je tudi s pomočjo statističnih podatkov odgovoril, kako vse omenjene krize vplivajo na naše življenje. Živimo bolje, ali slabše?

Novice Napovedana pestra politična jesen se uresničuje

26.10.2023

Priljubljenost pada tudi stranki Gibanje Svoboda in premierju Robertu Golobu. Slednji zavrača očitke o vmešavanju v delo pravosodja in policije ter o razprtijah znotraj stranke.

Novice 58 kilometrov novih kolesarskih povezav v Slovenskih goricah

19.10.2023

V okviru 4 projektov je sodelovalo kar 10 občin, vrednost naložbe pa je dobrih 18 milijonov evrov. Za zagotovitev povezav z državno kolesarsko mrežo Direkcija za infrastrukturo gradi še 25 kilometrov povezav.

Novice Energetika Maribor začela kurilno sezono

17.10.2023

Daljinsko ogrevanje bo do konca leta dražje za okrog 20 odstotkov, kolikšna bo cena v letu 2024 pa še ni znano. Več pa bo v sredini Radijski tribuni ob 9.30 oziroma oddaji Maribor imamo problem pojasnil direktor Energetike Maribor Jože Hebar.

Novice Prva Digi točka tudi v Mariboru

13.10.2023

V prihodnjih dveh mesecih bo po Sloveniji zaživelo 222 omenjenih točk. V Mariboru bodo štiri. Prva je na sedežu Območne obrtno-podjetniške zbornice Maribor, preostale tri pa bodo na Pristaniški ulici na Lentu, v Brezju in v Bresternici.

Novice Okrnjena obnova Lenta naj bi se končala čez dober mesec

28.09.2023

Območje med Sodnim in Vodnim stolpom bo zaprto za promet od petka popoldan do nedelje zvečer. Od ponedeljka do petka bo promet sproščen, hitrost pa omejena na 10 kilometrov na uro.

Novice Ujeli osumljenca za umor podjetnika iz Zgornjega Dupleka

19.09.2023

Na območju Policijske uprave Maribor so letos obravnavali omenjeni umor in uboj, lani pa umor in 2 uboja, 3 poskuse in eno napeljevanje k umoru.

Stran 1 od 37
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov