Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dejan Rat

Novice Obnova Dvorane Tabor v polnem teku

19.11.2021

Pred dobrim mesecem se je z uvedbo v delo začela obnova še enega dotrajanega športnega objekta v Mariboru. Obnovo in delno dozidavo naj bi končali do sredine marca prihodnje leto, treningi in tekme pa bodo v tem času potekali nemoteno.

Novice Izjave o soglasju za samotestiranje morajo starši vrniti najkasneje do srede

15.11.2021

Tudi mariborske osnovne šole se pripravljajo na sredin začetek obveznega samotestiranja učencev, večina pa je že pripravila izjave o soglasju, ki ga morajo starši oddati jutri oziroma najkasneje v sredo.

Novice Zimska služba pripravljena na novo sezono

12.11.2021

S ponedeljkom bo na vozilih obvezna zimska oprema, od sredine novembra do 15-ega marca pa bodo v stalni pripravljenosti tudi enote zimske službe. Občani lahko na sedežih krajevnih skupnosti in mestnih četrti znova brezplačno prevzeli 20 kg soli na osebo.

Novice Ponedeljkovo obvezno samotestiranje v OŠ pod vprašajem

11.11.2021

V ponedeljek se bo v slovenskih izobraževalnih ustanovah začelo obvezno samotestiranje učencev, dijakov in študentov, glede na včerajšnji odziv ravnateljev pa je celovita izvedba tega zaščitnega ukrepa v osnovnih šolah malo verjetna.

Novice Za novelo zakona o lekarniški dejavnosti v drugo potrebnih 46 glasov

10.11.2021

Za potrditev novele zakona, ki med drugim odloča tudi o tem, ali bosta veledrogerista Farmadent in LL Grosist ostala v lasti mariborske občine oziroma Lekarne Ljubljana, je potrebna absolutna večina oziroma 46 poslanskih glasov.

Novice Izjemen porast okužb, vse več hospitaliziranih

04.11.2021

Včeraj so v Sloveniji potrdili 4511 primerov okužbe s koronavirusom. Gre za najvišje število dnevno potrjenih primerov od začetka epidemije. V bolnišnicah zdravijo 735 covidnih bolnikov, 169 jih je na intenzivni terapiji, umrlo je še 8 ljudi.

Novice Brezplačni testi za samotestiranje za vse osnovnošolce

02.11.2021

V šolske klopi so se vrnili učenci in dijaki, ki se bodo v okviru spremenjenih pogojev lahko prostovoljno samotestirali dvakrat tedensko. Učitelji, ki niso cepljeni oziroma prebolevniki, pa morajo opraviti samotestiranje na 48 ur.

Novice V sredo elektronska javna dražba za nakup hotela Arena

25.10.2021

Opolnoči se izteče rok za prijavo na sredino elektronsko javno dražbo za nakup hotela Arena na Snežnem stadionu. Uspešno pa se je končala dražba apartmajskega objekta Pohorske terase, podrobnosti bo slaba banka razkrila ob koncu prodajnega postopla.

Novice Od jutri več postelj za intenzivno nego covidnih bolnikov

21.10.2021

V Univerzitetnem kliničnem centru Maribor zdravijo 72 covidnih bolnikov, od tega jih je na 26 intenzivnih oddelkih. Opažajo, da so bolniki vse mlajši, skokovita rast okuženih pa bi se lahko v nekaj dneh pokazala pri prekomerni obremenitvi bolnišnic.

Novice V soboto in nedeljo popolna zapora pesniškega rondoja

19.10.2021

V petek je predvidena popolna zapora uvoza na krožišče iz smeri Maribora na odseku Pesnica – Maribor ter popolna zapora izvoznega kraka na avtocesto za smer razcep Dragučova.

Novice Obnova pročelja mestne hiše Rotovž

18.10.2021

Mariborska občina je pred dnevi začela obnovo južnega dela pročelja mestne hiše, ki gleda na Glavni trg. Mestna hiša Rotovž je stara že dobrih 5 stoletij, obnova kulturnega spomenika pa naj bi bila končana do konca novembra.

Novice Uradna otvoritev obnovljene stare tribune Ljudskega vrta in promenade

15.10.2021

V Mariboru so danes tudi slavnostno odprli obnovljeno zahodno tribuno nogometnega stadiona s pripadajočo promenado ob Ljudskem vrtu. Ob tej priložnosti pa so odkrili tudi kip pozabljenemu vrhunskemu telovadcu in umetniku Josipu Primožiču – Tošu.

Stran 11 od 36
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov