Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dejan Rat

Novice Letošnji načrti v občini Lovrenc na Pohorju

07.02.2024

Pri potrjevanju rebalansa proračuna 2024 gre za prilagoditve, ki jih ob sprejemanju dveletnega proračuna niso mogli predvideti. Pri že začrtanih projektih, nekateri so že v teku, pa ne bo sprememb.

Novice Umiki soglasij za nadurno delo bodo povzročili velike težave

01.02.2024

Preklici soglasij zdravnikov za nadurno delo, ki bodo veljavni v marcu, bodo marsikateremu zdravstvenemu zavodu povzročili velike težave pri organizaciji dela.

Novice Pred lastniki Farmadenta pomembne odločitve

15.01.2024

Po odstopu Jurija Pivke trenutno teče postopek za izbiro novega direktorja. Na razpis so se prijavili štirje kandidati, ki so izpolnjevali vse pogoje. Z njimi so bili že opravljeni razgovori.

Novice Zapora ceste zaradi namestitve mostu čez hudournik pri Fali

14.01.2024

Na regionalni cesti Ruše – Puščava poteka rekonstrukcija opornih in podpornih konstrukcij ter mostu čez hudournik pri Fali. Končana bo do konca leta, vrednost naložbe pa znaša 2,9 milijona evrov. Sredstva bo celoti zagotovila Direkcija za infrastrukturo.

Novice Predlog letošnjega proračuna okrog 146 milijonov evrov

11.01.2024

Svetniki naj bi o proračunu za leto 2024 odločali 30. januarja. Predlog v drugem branju je 4 milijone evrov višji kot v prvi obravnavi, s 146-imi milijoni pa pričakovano precej nižji od lanskega.

Novice Maribor v letu 2023

28.12.2023

Ob političnih nesoglasjih so bile kamen spotike naložbe, ki so kasnile in se dražile, investicijski proračun pa je na rob obupa pripeljal nekatere proračunske porabnike in razhudil politične oporečnike.

Novice Obnova Lenta dražja za skoraj pol milijona evrov

14.12.2023

V skladu s prvotnimi pogodbami z izvajalci del bi morali obnovljeni Lent predati namenu že maja, Atletsko ogrevalno dvorano z novo tribuno pa do 10. julija – še pred Olimpijskim festivalom evropske mladine.

Novice Hotel Piramida naj bi odprl vrata zgodaj spomladi

08.12.2023

Kratkoročna cilja uspešna zimska sezona in otvoritev hotela Piramida, potem sledi dograditev starega dela hotela Arena. Razširili bodo konferenčno dvorano, dodali pa tudi 10 novih sob.

Novice Za vzdržno poslovanje RTV Slovenija je treba urediti sistemsko financiranje

01.12.2023

Izračuni finančnih in kadrovskih učinkov morebitnih ukinitev nekaterih enot RTV Slovenija vnašajo nemir med zaposlene. Ob tem so nesprejemljivi, deli sklepa sveta javne radiotelevizije pa, po mnenju medijskih strokovnjakov, tudi nezakoniti.

Novice Upad industrijske proizvodnje in naročil

16.11.2023

Kljub obljubam ni premika pri izdaji delovnih dovoljenj za tujce, pogrešajo pa tudi ukrepe za zadržanje domačega kadra.

Novice Gradnja športnega igrišča na OŠ Prežihovega Voranca

10.11.2023

Obnovljeni oziroma novozgrajeni večnamenski igrišči bosta velika pridobitev za šolarje in tudi občane. In predvsem bosta omogočali bolj kakovostno in varno izvedbo športnih aktivnosti.

Novice Med martinovanji poostren policijski nadzor

10.11.2023

Policisti bodo ob koncu tedna - še posebej v bližini lokacij martinovanj - poostreno nadzirali udeležence v prometu. Obiskovalcem svetujejo, da uporabijo javni prevoz oziroma pokličejo taksi.

Stran 2 od 39
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov