Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dejan Rat

Novice Opozorilna stavka na RTV Slovenija

23.05.2022

Med ključnimi zahtevami stavke tudi dogovor o kadrovski politiki, pogajanja o dvigu najnižjih plač in vzpostavitev socialnega dialoga. Pogajanja o uresničitvi stavkovnih zahtev se bodo začela v prihodnjih dneh.

Novice Mariborska opozicija vztraja pri odstopu župana

11.05.2022

Večina opozicijskih svetnikov je znova obsodila domnevno nasilno ravnanje Saše Arsenoviča nad mladoletnikom v času velikonočnih praznikov, razhudila pa jih je tudi ponujena roka sodelovanja šele tik pred koncem mandata.

Novice Arsenovič ne bo odstopil

10.05.2022

Mariborski župan Saša Arsenovič je znova poudaril, da ne glede na razpad koalicije in kriminalistično preiskavo zaradi incidenta z mladoletnikom pri Teniškem klubu Branik ne bo odstopil, ker da ni kriv.

Novice Avtoprevozniki in kmetje napovedujejo podražitve

05.05.2022

Po dveh korekcijah v pičlih štirih dneh liter 95-oktanskega bencina v povprečju dražji za 15 centov, dizelsko gorivo pa kar za 30.

Novice Odločitev o Zlati lisici bo padla maja

14.04.2022

Organizatorji tekmovanja upajo, na ohranitev tradicionalnega tekmovanja v Sloveniji oziroma v Mariboru, pri tem pa naj bi v prihodnje aktivnejšo vlogo igral tudi upravljavec žičniške infrastrukture na Pohorju in mariborska občina.

Novice Hotel Arena naj bi vrata odprl konec aprila

11.04.2022

Podjetje Eurotas hoteli naj bi za obnovo po grobih ocenah porabilo od pol do milijona evrov. Medtem ko je zunanjost predvsem starega dela hotela Arena že vidno spremenjena, bodo dni do odprtja namenili opremljanju notranjih prostorov.

Novice Največja skrb ob načrtovani gradnji Urbanega centra Tezno je prometna varnost

07.04.2022

Pripravili bodo tudi prometno študijo, rešitve – najverjetnejša je uvedba semaforskega križišča – pa bodo poiskali v skladu z njenimi izsledki.

Novice Cene odvoza odpadkov ostajajo nespremenjene

04.04.2022

Nadzorniki mariborske Snage so se seznanili z lanskim uspešnim poslovanjem, cene odvoza odpadkov ne glede na več kot 800 tisočakov dobička v prihodnje ostajajo enake.

Novice Tretji zbirni center na območju Marlesa?

28.03.2022

Predvidena je tudi selitev zbirnega centra z Lahove ulice na območje pred sortirnico

Novice Novi rok za obnovo dvorane Tabor je 20. maj

22.03.2022

Z mariborske občine, ki je investitor, so kot razloge za zamik navedli prilagoditve projekta zaradi varstva pred požarom, varovanja ljudi in okolja, delno je bilo treba zamenjati dotrajane instalacijske vode in na novo urediti zunanjo kanalizacijo.

Novice Novi direktor družbe Šport Maribor je Boštjan Tancer

21.03.2022

Nadzorniki občinske družbe Šport Maribor so v skladu s prehodnim razpisom za novega direktorja imenovali Boštjana Tancerja. Glede aktualnega direktorja Tadeja Mežnarja pa so zgolj pisno sporočili, da ostaja v podjetju.

Novice V hoški Magni znova zagnali proizvodnjo

18.03.2022

Družba Magna Steyr je pred dvema dnevoma znova zagnala proizvodnjo v Hočah. Prve karoserije so že zapustile lakirnico, za zdaj pa naj bi se iz avstrijskega Gradca v hoško tovarno vrnilo okrog 150 delavcev.

Stran 10 od 39
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov