Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dejan Rat

Novice Ta konec tedna informativni dnevi

10.02.2022

Virtualne predstavitve večine srednjih šol bodo v petek ob 9.00 in 15.00 in v soboto ob 9.00, na fakultetah mariborske Univerze pa v petek ob 10.00 in 15.00 ter v soboto ob 10.00. Natančne informacije so objavljene na spletnih straneh šol in fakultet.

Novice V občini Rače-Fram dočakali knjižnico

07.02.2022

V Račah so slavnostno odprli novo enoto Mariborske knjižnice, otvoritev enote v Zgornji Kungoti – predvidena za petek – pa je iz objektivnih razlogov prestavljena na začetek marca.

Novice Terme Maribor imajo novega generalnega direktorja

04.02.2022

Od danes je novi direktor nemški menedžer ruskega rodu Evgenij Kratzke. Vse pogostejše zamenjave vodilnih in napovedi, da bi lahko prišlo do zamika plač, pa skrbijo zaposlene in hišni sindikat.

Novice Solidarnostni energetski dodatek izplačan do 15. aprila

03.02.2022

Več sto tisoč upravičencev naj bi najkasneje do 15. aprila prejelo vavčer v znesku 150 evrov. Ob tem so vsa gospodinjstva tri mesece oproščena plačevanja omrežnine za elektriko, trošarine na elektriko in pogonska goriva pa bodo nižje.

Novice Za potrditev okužbe dovolj že pozitivni izvid HAG testa

01.02.2022

S 1. februarjem je brezplačno PCR-testiranje mogoče le še z napotitvijo zdravnika, sicer pa za potrjenost okužbe šteje že hitri antigenski test.Covidna potrdila nimajo več neomejene veljavnosti, razen za cepljene s poživitvenim odmerkom.

Novice Rok Možič navdušuje tudi v Italiji

28.01.2022

V Veroni smo obiskali Roka Možiča, ki v dresu Verone navdušuje s predstavami v najboljši odbojkarski ligi na svetu. Čeprav ima dveletno pogodbo, si ga že želijo tudi v drugih sredinah.

Radio Maribor Vse več okužb tudi v domovih za starejše

19.01.2022

Glede na hitro širjenje okužb zaradi različice omikron, je porast števila okužb v domovih za starejše po Sloveniji pričakovan, pristojni pa stanovalce, zaposlene in svojce prosijo, da dosledno upoštevajo že znane zaščitne ukrepe.

Novice Karantene krive za kadrovsko stisko podjetnikov

18.01.2022

Medtem ko je v večjih podjetjih izpad kadra do 5-odstoten in še obvladljiv, pa imajo večje preglavice v manjših podjetjih, gostinci in frizerski in kozmetični saloni. Nekateri so začasno zaprli vrata, drugi krajšajo delovni čas.

Novice Marca bo znano, ali se bo visok dobiček Snage poznal na položnicah

14.01.2022

Izstopa komunalno podjetje Snaga, kjer bodo minulo poslovno leto po ocenah končali z 1,8 milijonskim presežkom, ali se bo to poznalo tudi na cenah odvoza odpadkov, pa bo znano marca.

Novice Jutri v Mariboru začetek cepljenja najmlajših

16.12.2021

Od nedelje naprej se bodo po vsej Sloveniji začeli dnevi cepljenja, v Mariboru in 11-ih primestnih občinah izvajali na 28 lokacijah. V Mariboru pa bodo jutri cepili prvih 34 otrok od 5. do 12. leta starosti.

Novice Izredna seja o nakupu hotela Arena s pripadajočimi zemljišči

14.12.2021

Mariborski svetniki bodo popoldne odločali o potrditvi predkupne pravice za nakup hotela Arena s pripadajočimi zemljišči. Občina in Marprom sta se pred dražbo skušala z DUTB dogovoriti, da se objekt in zemljišča prodajata ločeno, a jima to ni uspelo.

Novice 'Več luči, več upanja' – pomoč otrokom v stiski

10.12.2021

Cilj je zagotoviti učno pomoč 500 otrokom, donacije v obliki odstotka dohodnine, s pomočjo posebnega SMS-a in kot nakazilo na transakcijski račun pa zbirajo do svečnice, 2. februarja.

Stran 12 od 39
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov