Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Miha Zavrtanik

Movember Pobudo za nujen urološki pregled običajno dajo partnerice, in ne moški sami

05.11.2019

"Si predstavljate moškega, da bi se pogovarjal v skupini ljudi o inkontinenci, o erektilni disfunkciji ali o čem drugem, kar je vezano na prostato ali urološke probleme," o predsodkih okrog raka na prostati ob začetku movembra opozarja Franc Hočevar.

Maribor Nevarnost, da bi "po zraku leteli kosi", je minimalna, a preventiva je nujna

30.10.2019

Pripadniki državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi v povprečju opravijo več kot eno intervencijo na dan, redke niso niti manjše evakuacije. Pri mariborskem primeru je posebno predvsem to, da sta bombi na urbanem območju.

Slovenija Politika na Twitterju: arena za besedne obračune in samopromocijo

03.11.2019

Politični boj na družbenih omrežjih je vse ostrejši. Namesto delovanja v smeri kakovostnejše informiranosti državljanov, večje odzivnosti politikov in boljšega dialoga na spletu največ pozornost sicer pritegneta besedno obračunavanje in samopromocija.

Retro Regata starih bark: lesenjače znova napele jadra in preplavile slovensko morje

28.09.2019

Lastniki starih lesenih bark so se znova zbrali v Izoli, kjer so razprostrli jadra svojih plovil in se pomerili v spretnostnem jadranju. Glavni namen regate, ki jo je organiziralo Društvo starih bark Izola, sicer ni tekmovanje, temveč druženje in užitek.

E-zlorabe otrok Posledice virtualnega nasilja, ki jih čutijo žrtve, so zelo realne

17.09.2019

"Veliko staršev pričakuje, da bodo njihove težave rešene z eno aplikacijo, prek katere bodo lahko nadzirali svojega otroka. Mislijo, da bo z eno aplikacijo problem rešen. V resnici sta ključna odnos, odprt pogovor," poudarja Špela Reš iz centra Logout.

Okolje Geotermalna energija: "Če ne bo ravnovesja, bodo v težavah vsi"

10.09.2019

"Nizozemci ne govorijo o črpanju vode, temveč o rabi energije, kjer je voda prenašalec toplote. Pri nas pa črpamo in nato zlivamo v potoke, ker je ceneje," pravi hidrogeologinja Nina Rman in dodaja, da stabilna prihodnost zahteva velike investicije.

Ture avanture Z nahrbtnikom po svetu – popotniki ali turisti?

03.08.2019

Kako se mladi popotniki razlikujejo od običajnih turistov? Je za naziv popotnika dovolj, da si na hrbet oprtamo nahrbtnik? "Gre za miselnost," pravi predsednik Popotniškega združenja Slovenije, ki meni, da veliko mladih še vedno zna potovati s srcem.

Poletna noč Poklon Marjani Deržaj, ki je definirala slovensko popevko

21.06.2019

V središču prestolnice so se s Kongresnega trga razlegale zimzelene uspešnice pevke, ki je s svojimi glasbenimi interpretacijami zaznamovala čas zlate dobe slovenske popevke. Letošnja Poletna noč je bila posvečena Marjani Deržaj.

Glasba Sting tretjič v Ljubljani: "Naj se zabava začne"

05.06.2019

"Pesmi niso svete relikvije ali muzejski eksponati, temveč živi organizmi, ki potrebujejo svež zrak," je prepričan Sting, ki je v Stožicah postregel z naborom osveženih uspešnic s svojega najnovejšega studijskega albuma.

Retro Bor Čeh: slikar, ki se skozi življenje pelje z retro kolesom

01.06.2019

"Rekli so mi, da s kolesom ne bi bil dovolj hiter. Vseeno so mi dali tri poskuse, da premagam njihovega dostavljavca pic na motorju. In sem ga premagal – trikrat. Tako se je začelo," svoje začetke opisuje Bor Čeh, ki v Ljubljani oživlja kurirsko obrt.

Glasba Lenny Kravitz ljubljanske Stožice napolnil z glasbo, ki poziva k ljubezni

28.04.2019

V Ljubljani je po 15 letih znova odmevala glasba Lennyja Kravitza, ki je s koncertom v Stožicah zakorakal v drugi krog evropskega dela turneje Raise Vibration. Kravitz je za slovensko občinstvo pripravil preplet zimzelenih uspešnic in najnovejših pesmi.

Družabno "Dvornemu norčku se mora dovoliti več kot kralju, kar se dolgega jezika tiče"

16.03.2019

"Okrog sebe imamo morje čudnih, nepreverjenih, lažnih informacij in nasprotujočih si mnenj. Mislim, da je ravno zato satira v današnjih časih še toliko bolj potrebna," pravi Jonas Žnidaršič, ki je nov voditeljski izziv sprejel z navdušenjem.

Stran 10 od 12
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov