Lokalne novice - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Lokalne novice - Arhiv
Nov vodnik po najbolj priljubljeni planinski poti Planinska založba, ki deluje v sklopu Planinske zveze Slovenije, je v teh dneh svojo zbirko knjig obogatila z novim vodnikom po Slovenski planinski poti.
Še tisto malo rodovitne zemlje, ki jo imamo, slabo varujemo Slovenija bo hrano vedno morala uvažati, saj je kar 80 odstotkov površin za kmetijstvo slabih ali sploh neprimernih.
Foto: Postojnska jama zaključuje praznovanje 200. obletnice S prireditvijo, ki so jo poimenovali Poklon Postojnski jami, so sklenili celoletno praznovanje 200-letnice odkritja notranjih delov znane slovenske jame.
Kranj: Kako bi kandidati za županski stolček rešili "mrtvo" mestno jedro? Za novega kranjskega župana se bo prihajajočo nedeljo potegovalo osem kandidatov, da bi se občani laže odločili, smo jih povprašali o načrtih za prihodnost, "mrtvem" mestnem jedru, turizmu in ...
Mladi vs. kandidati za župana: Maribor – neizkoriščen turistični potencial Maribor ima velik turistični potencial, vendar pa ga žal ne zna izkoristiti, sta kritični mladi Mariborčanki Nomi in Helena. Se kandidati za župana strinjajo?
Maribor: Kako bi županski kandidati reševali nadpovprečno brezposelnost? V Mariboru se za županski stolček povezuje kar 18 kandidatk in kandidatov, eden od njih je v priporu, 14 se jih je odzvalo na vprašanji, kateri ukrepi so v drugem največjem mestu najbolj nujni in ...
Načelnik ljubljanske upravne enote odstopil, stavka zamrznjena "Odstop je moja osebna odločitev in ne pomeni odgovornosti za nastalo situacijo," je dejal Lovro Lončar, načelnik Upravne enote Ljubljana, ki jo je sicer v zadnjih dneh zaznamovala stavka ...
Kandidati za ljubljanskega župana o ideologiji, kanalizaciji, prometu in stanovanjih Na prvem programu Televizije Slovenija se je soočilo devet kandidatov za ljubljanskega župana, ki so predstavili svojo vizijo za prihodnost mestne občine.
Kandidati za velenjskega župana o plačah, priseljencih in Titovem spomeniku Na drugem programu Televizije Slovenija se je soočilo šest kandidatov za velenjskega župana, ki so predstavili svojo vizijo za prihodnost mestne občine. Komu bo uspelo prepričati največ Velenjčanov?
Prikaz nasprotnih dejstev - "Popovič: Občine bi morale imeti vpogled v to, ali prosilec res potrebuje neprofitno stanovanje" Odgovor na članek z naslovom Popovič: Občine bi morale imeti vpogled v to, ali prosilec res potrebuje neprofitno stanovanje. 18.10.
S Kiblixom tudi za približevanje razvoja pedagogike globalnemu razvoju tehnike Zvočni performans Paradisco Petre Kapš alias OR poiesis in projekt Uglasbljanje spomina raziskovalca zvočnih prostorov Boštjana Perovška drevi odpirata mednarodni festival Kiblix , posvečen ...
Kandidata za župana Murske Sobote o geotermalni vodi in Fazaneriji Na drugem programu Televizije Slovenija je potekalo soočenje med kandidatoma za župana Murske Sobote Aleksandrom Jevškom (SD) in Bojanom Petrijanom (SDS). Kdo je bolj prepričal Murskosobočane?
Kako bi kandidati za župana Kopra upravljali proračunski denar, sodelovali z Luko in izboljšali kakovost delovnih mest? Na drugem programu Televizije Slovenija se je soočilo 13 kandidatov za koprskega župana, ki so odgovarjali na vprašanja o proračunu, Luki Koper in kakovosti delovnih mest v občini.
V Mariboru nov projekt zgodnje obravnave otrok s posebnimi potrebami V mariborskem zdravstvenem domu od julija lani izvajajo poskusni projekt zgodnje obravnave otrok s posebnimi potrebami.
Trboveljska bolnišnica zadovoljivo na poti sanacije, a še vedno posluje z izgubo Zdravstveni minister Samo Fakin je potek sanacije poslovanja trboveljske bolnišnice ocenil kot zadovoljivega, a pozval upravo, da zmanjša stroške materiala in storitev ter izboljša interno ...
Revija MovieMaker: Najboljša gravž in groza sta na Grossmannovem festivalu Grossmannov festival fantastičnega filma in vina v Ljutomeru je dobil priznanje neodvisne filmske revije MovieMaker, ki ga je uvrstila med 30 najboljših žanrskih festivalov na svetu.
V množičnem pretepu v Murski Soboti poškodovana dijaka še v bolnišnici Dijaka, poškodovana v ponedeljkovem pretepu v središču Murske Sobote, sta zaradi vbodnin na spodnjih okončinah še v bolnišnični oskrbi.
Kolikšnega vzdrževanja je deležno spominsko območje v Kočevskem rogu z Bazo 20? "Baza 20 je […] edini na tako skrit način zgrajen in ohranjen sedež vodstva kakšnega odporniškega gibanja v Evropi med drugo svetovno vojno," so med drugim zapisali pri družbi Slovenski državni ...
Leon 120 let - vpogled v življenje velikega olimpionika Leona Štuklja Ob 120. obletnici rojstva našega olimpionika Leona Štuklja so v Dolenjskem muzeju odprli razstavo o njem.
Požar v kranjski livarni je pogašen Gasilci so požar, ki je izbruhnil v livarni v središču Kranja, že pogasili, objekt pa še preiskujejo in iščejo morebitna žarišča. V požaru ni bil nihče poškodovan, zaposleni pa so se rešili na varno.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Pomoč pri iskanju stanovanj
Ker veliko migrantov potrebuje dom, iščemo prostovolj-ca/ko za pomoč pri iskanju.  Gre za posameznike, pare in družine iz različnih držav, ki iščejo stanovanje v ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

01:05 Infocanale
06:00 Infocanale

TV Maribor

23:25 Infokanal - TV Maribor
07:00 Infokanal - TV Maribor

Radio Koper

00:00 Nočni program
05:00 Jutro na Radiu Koper

Radio Maribor

22:00 Zrcalo dneva Radia Slo
05:40 Dobro jutro z Radia Maribor
Kazalo