Na Trgu Matije Gubca v Krškem se je predstavilo 180 plesalcev Plesnega kluba Lukec. Foto: Goran Rovan
Na Trgu Matije Gubca v Krškem se je predstavilo 180 plesalcev Plesnega kluba Lukec. Foto: Goran Rovan
Predstavilo so več zvrsti plesa, od stepa do jazza in hiphopa. Foto: Goran Rovan

Na poletni sklepni produkciji Plesnega kluba Lukec iz Krškega, ki se je odvijala na prostem, na Trgu Matije Gubca v Krškem, in to pod naslovom Zaplešimo na trgu, se je staršem in drugim obiskovalcem predstavilo okoli 180 nastopajočih, od najmlajših iz plesnega vrtca do vrhunskih plesalcev različnih plesnih zvrsti. Najprej so se na mini produkciji predstavile otroške in pionirske plesne skupine, potem pa še mladinske in članske tekmovalne skupine ter druge rekreativne skupine.

V pestrem naboru plesnih točk so si gledalci lahko ogledali različne zvrsti - hiphop, step, jazz, orientalske plese, standardne in latinskoameriške plese. Na koncu večurne prireditve pa se je Dušan Vodlan, športni direktor plesnega kluba Lukec, zahvalil mentorjem, ki so celo sezono skrbeli za plesalce. To so Romana Korber (otroške skupine), Jerneja Kmetec (otroške skupine), Patricija Štrbuncl Jalovec (hiphop), Agata Stane (hiphop), Elin Mateja Matjašič (orientalski plesi), Vanesa Krenker (jazz), Luka Vodlan (step in latinskoameriški plesi), Uroš Jordan (hiphop), Miha Poznič (hiphop) in Sebastijan Vodlan (step).

Dobro obiskano prireditev, na kateri so uživali tako nastopajoči kot obiskovalci, so plesalci končali na najlepši način - s skupno plesno točko La la la. Plesna prireditev je požela veliko pohval in zagotovo bo Zaplešimo na trgu postala tradicionalna poletna produkcija Plesnega kluba Lukec tudi v prihodnje.

Za MMC Goran Rovan