Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Najbolj brane

Bo tudi proti Sloveniji kitajski selektor obračunal s svojim vojakom kar na zelenici?

Na ukaz države je sestavljena nevsakdanja športna selekcija, ki gre skozi vojaški režim treninga, pri čemer so morali klubi brez ugovora prispevati najboljše mlajše igralce, kar je navijače samo utrdilo v veri, da nogomet res umira. Zgodba Kitajske U25.

14

Ima tržnica na Vodnikovem trgu sploh še prihodnost?

Ob nizkih temperaturah in snegu s prodajo na osrednji mariborski tržnici v teh dneh vztraja le še peščica branjevcev. Ponudba je skromna, zaradi neurejenosti tržnice pa tudi kupcev ni.

Gašpar Mišič je postal pooblaščenec župana Aleša Beržana in svetovalec v Marjetici

Nekdanji svetovalec koprskega župana Borisa Popoviča in direktor Marjetice Koper Gašpar Gašpar Mišič je pri Alešu Bržanu prevzel funkciji pooblaščenca za zastopanje interesov občine in svetovalca v komunalnem podjetju Marjetica.

28

Nadal z rušilno močjo v finale Melbourna

Rafael Nadal se je petič v karieri uvrstil v finale Melbourna, potem ko je po uri in 46 minutah brezhibnega tenisa s 6:2, 6:4 in 6:0 odpravil vzhajajočo zvezdo Stefanosa Cicipasa.

82

Čigav dres se najbolje prodaja? Jasno, da Luke Dončića.

V Sloveniji že od oktobra, ko se je začela sezona v Ligi NBA, vlada prava evforija okoli Luke Dončića, a tudi v Dallasu, kjer zdaj igra sijajni najstnik, se je sprožila "Lukamanija".

61

Harden se je zapisal v zgodovino Madison Square Gardna

Kultna dvorana v New Yorku, Madison Square Garden, ima novega sorekorderja po številu doseženih točk gostujočih košarkarjev. James Harden je Knicksom nasul 61 točk, postavil rekord kariere in se izenačil s Kobejem Bryantom.

39

Venezuelska vojska, Rusija in Turčija podprle Nicolasa Madura

Venezuelska vojska, ki bi lahko predstavljala jeziček na tehtnici, se je jasno postavila v bran predsedniku države Nicolasu Maduru in zavrnila predsednika parlamenta Juana Guaidója, ki se je v sredo razglasil za začasnega voditelja.

185

Vlada je potrdila predlog rebalansa proračuna za leto 2019

Vlada je na seji sprejela predlog rebalansa letošnjega državnega proračuna, ki bo zdaj potreboval še potrditev v državnem zboru. Z osnutkom rebalansa so se sicer stirnjale vse koalicijske stranke.

12

Obdolženi profesorji zanikali krivdo v aferi z dodatki za stalno pripravljenost

Vsi štirje zdajšnji in nekdanji vodilni na ljubljanski ekonomski fakulteti, ki so obdolženi v zadevi, povezani z izplačili dodatkov za stalno pripravljenost na nekaterih fakultetah, so se izrekli za nedolžne.

23

EMA 2019: Gostiteljica izbora bo Ajda Smrekar

Skozi izbor slovenskega predstavnika za Pesem Evrovizije 2019 bo gledalce popeljala priljubljena igralka Ajda Smrekar, ki jo je slovensko občinstvo spoznalo v številnih gledaliških in televizijskih vlogah.

5

Zastrupljanje psov v Celju? Več jih je poginilo v hudih bolečinah.

Lastniki psov v okolici Celja so zaskrbljeni in prestrašeni. Na območju Košnice je v zadnjih treh tednih v hudih bolečinah poginilo več psov. Da je šlo za zastrupitev, so potrdili tudi na celjski policiji, kjer preiskujejo tri primere.

45

Finale Kvitova - Osaka tudi boj za teniški vrh

V finalu Odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu se bosta pomerili Petra Kvitova in Naomi Osaka. Sobotni obračun bo tudi boj za številko ena ženskega svetovnega tenisa.

14

Švicarska garda železne čelade zamenjala s plastičnimi

Člani švicarske garde, ki so pristojni za varovanje papeža, so svoje stare železne čelade zamenjali za novejšo različico, narejeno s pomočjo 3D-tiskalnika. Nove čelade iz termoplastike so lažje, bolj zračne in tudi pol cenejše od železnih predhodnic.

Duterte želi kazensko odgovornost znižati na 12 let

Filipinski predsednik Rodrigo Duterte je v okviru razvpite vojne proti mamilom predlagal, da bi se kazenska odgovornost za dejanja, povezana s prekupčevanjem mamil, znižala na 12 let.

2

Prešiček: Nisem odstopil, ker očitanih dejanj nisem storil. Prevozi pa so napaka.

Minister Dejan Prešiček je omogočil, da so mu s službenim avtomobilom devetkrat peljali inštrument, kar je napaka, je dejal predsednik SD-ja Dejan Židan. Če bo premier ocenil, da mora Prešiček oditi, bo minister odšel, stranka pa bo to sprejela.

332

Komercialni del projekta Emonika ima novega lastnika

V Slovenskih železnicah pravijo, da so veseli vstopa novega partnerja in da z državo izvajajo vse potrebno za začetek gradnje javnega dela projekta Emonika v letu 2020.

2

Trump stopil korak nazaj in preložil govor o stanju v državi

Ameriški predsednik Donald Trump je popustil in sporočil, da bo prestavil letni govor o stanju v državi na čas, ko bodo vladni uslužbenci znova začeli delati.

44

Zdravko Čolić - balkanski Tom Jones, na čigar glasbo "žurajo" tri generacije

"Koncert bo trajal vsaj tri ure," je pred koncertom v Stožicah, kamor se vrača po osmih letih, napovedal 67-letni legendarni glasbenik Zdravko Čolić.

22

Barcelona brez Messija nemočna v Sevilli

Nogometaši Seville so na prvi tekmi četrtfinala kraljevega pokala premagali Barcelono z 2:0. Kataloncem se je zelo poznalo, da Lionel Messi ni bil v kadru. Obeta se napeta povratna tekma na Camp Nouu.

13

Pariške ulice preplavile pisane smetiščne skulpture

Sprehajalci lahko te dni na pariških ulicah srečajo lemurja iz odpadnih avtomobilskih odbijačev, sovo iz plastičnih smeti in pisanega leva. Ulične skulpture so del razstave portugalskega umetnika, ki s svojimi stvaritvami opozarja na uničevanje okolja.