Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Najbolj komentirane

Po prvi vožnji manj kot sekundo za Hirscherjem le Pinturault

V Areju se bo 45. svetovno prvenstvo zaključilo s slalomom alpskih smučarjev. Po prvi vožnji je v najboljšem položaju Marcel Hirscher, ki tudi brani zlato medaljo iz St. Moritza.

92

Zala Kralj in Gašper Šantl po zmagi na Emi: Pred nama je en res ogromen izziv

Zala Kralj in Gašper Šantl sta slovenskemu občinstvu prirasla k srcu s skladbo Valovi, ki je sprva zaživela na YouTubu, pozneje pa še na radijskih postajah, zdaj pa sta s pesmijo Sebi osvojila še Emo.

151

Trump: Islamska država je tik pred dokončnim porazom

Poveljnik bojnih sil proti Islamski državi je sporočil, da so tik pred prevzemom še zadnje enklave pri Evfratu, ki je v rokah borcev IS-ja. Tudi ameriški predsednik Donald Trump je potrdil, da je IS tik pred dokončnim porazom.

40

Več sto tisoč protestnikov v Barceloni: "Boj za neodvisnost ni zločin!"

Na ulicah Barcelone se je v soboto zvečer na protestnem shodu - poimenovanem Samoodločba ni zločin - zaradi sojenja nekdanjim katalonskim voditeljem zbralo okoli 200.000 udeležencev, organizatorji navajajo številko okoli pol milijona.

47

Ob slabšanju razmer oživile ideje o helikopterskem denarju

Gospodarske razmere v evrskem območju so se tako poslabšale, da bi utegnila Evropska centralna banka spet poseči po orodju, s katerim je ukrepala ob finančni krizi in poslovnim bankam ponuditi ...

58

Po novem neizpolnjenem cilju Olimpije odgovornost prevzel Nikitović

"Cilj ni izpolnjen, kar je velik poraz za trenerja," je povedal vodja stroke Petrola Olimpije Saša Nikitović, potem ko je v polfinalu Pokala Spar s svojimi varovanci klonil pred Sixtom Primorsko.

18

10 pesmi Eme 2019 - katera vam je najbolj všeč?

Letošnja Ema je pokrila vse žanre ... od metala do popa in kantrija, vsak je lahko našel nekaj za svoj okus. Slovenske evrovizijske oboževalce sta prepričala Zala Kralj & Gašper Šantl s pesmijo Sebi.

66

Dončić v spretnostnem izzivu metal kar s sredine igrišča

Luka Dončić je na All Star vikendu v Charlottu nastopil na spretnostnem izzivu. Najprej je bil boljši od Kyla Kuzme iz Los Angeles Lakers, v polfinalu pa ga je nato izločil Atlantin Trae Young.

39

Grabar-Kitarovićeva priznala napako: "Za dom spremni" ni star hrvaški pozdrav

Hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je priznala, da je naredila napako, ko je izjavila, da je "Za dom spremni" star hrvaški pozdrav.

92

Sofija: Skrajni desničarji so se poklonili pronacističnemu bolgarskemu generalu

V Sofiji se je v soboto zvečer zbralo več kot 2.000 skrajnih desničarjev iz Bolgarije in drugih evropskih držav, ki so se kljub ostremu protestu političnih strank in judovskih skupin s pohodom z baklami poklonili nacističnemu generalu Hristu Lukovu.

6

Poljski veleposlanik: Edina rešitev za Evropo je upoštevanje temeljnih vrednot

"Mar je problem, da so bele rase in kristjani in zato ne štejejo?" Tako je aktualni poljski veleposlanik v Sloveniji za Televizijo Slovenija komentiral vprašanje o domnevni ksenofobni Poljski, ki da zavrača begunce. Intervju ob 20.30 na 1. programu TV.

5

Kakšen je sploh položaj fiskalnega sveta?

Fiskalni svet od vlade ne more zahtevati popravka rebalansa proračuna, čeprav so izdatki, kot ugotavlja, previsoki za 270 milijonov.

5

Bratuškova: SAB ni muha enodnevnica, ni za en mandat

Delegati Stranke Alenke Bratušek (SAB) so na rednem volilnem kongresu v Ljubljani za predsednico stranke ponovno izvolili Alenko Bratušek, ki je bila sicer edina kandidatka za ta položaj.

89

Poln izkupiček za železarje in zmaje

Hokejisti SIJ-a Acronija Jesenic so v 34. krogu Alpske lige v Podmežakli s 4:1 ugnali Vipiteno in se po dveh porazih spet veselili zmage. SŽ Olimpija pa je s 5:2 zmagala v Dornbirnu.

11

Pahor: "Če hočemo imeti Evropejci več varnosti, moramo biti bolj enotni"

Predsednik republike Borut Pahor je na varnostni konferenci v Münchnu poudaril pomen enotne Evrope. Vračanje k nacionalnim politikam je po njegovem mnenju le kratkoročna rešitev, ki vodi v staro geopolitiko in od katere ne bo imel nihče ničesar.

70

Zala Kralj in Gašper Šantl ostala zvesta Sebi in osvojila Emo

Zala Kralj in Gašper Šantl sta zmagovalca Eme 2019! V superfinalu sta po telefonskem glasovanju premagala Raiven in tako maja potujeta na Pesem Evrovizije v Tel Aviv.

900

Messi zadel in zastreljal 11-metrovko, Oblak igralec tekme pri sosedih

Barcelona je v španskem prvenstvu vpisala 16. zmago v tej sezoni, a ob minimalnem slavju nad Valladolidom, ki ima najslabši napad v ligi, ni blestela. Edini strelec na Camp Nouu je bil v 43. minuti z 11-metrovke Lionel Messi.

3

Celjani se pričakovano niso mučili s Hrastničani

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so se v državnem prvenstvu veselili še 16. zmage, potem ko so v 18. krogu s 45:31 premagali Dol TKI Hrastnik.

2

Videoigra Apex Legends, nova konkurenca PUBG in Fortnite, ruši rekorde

Ameriški razvijalec videoiger Respawn Entertainment je izdal novo videoigro Apex Legends, ki je imela v 72 urah po zagonu že več kot 10 milijonov igralcev, v prvem tednu pa več kot 25 milijonov registriranih igralcev.

22

Bržan: Iz omar ne padajo le posamezni okostnjaki, to je mrtvaški ples

V Kopru bodo še nekaj časa plačevali investicije iz preteklega volilnega leta. V predlogu proračuna je zato predvidena tudi zadolžitev. Nekatere projekte pa bodo znova preverili.

38