Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Najbolj komentirane

Trump: Ustanovitev vesoljskih sil vprašanje nacionalne varnosti

Ameriški predsednik Donald Trump je podpisal ukaz, v katerem je orisal svojo vizijo novih vesoljskih sil, ki bi nekega dne lahko postale samostojna veja oboroženih sil, tako kot na primer kopenske sile in mornarica.

92

Prevc: Innsbruck je zame najtežja skakalnica, na kateri sem zmagal

Po vseh težavah v tej zimi, ki so posledica neugodne poškodbe gležnja, zaradi česar je med pripravami moral na kar dve operaciji, si je Peter Prevc le izboril vozovnico za svetovno prvenstvo.

17

Venezuela prekinila povezave s Curacaom, kjer se zbira humanitarna pomoč

Venezuelska vojska na mejah je v stanju pripravljenosti, da bi preprečila morebitne kršitve ozemeljske celovitosti, medtem pa je prekinila zračne in pomorske povezave s Curacaom.

52

Zgodbe iz Lige NBA: Od odhoda Davisa do prihoda Ziona

Po zvezdniškem koncu tedna Lige NBA se najmočnejša košarkarska liga na svetu počasi vrača v stare tirnice, do konca rednega dela je namreč le še slaba tretjina tekem.

10

Pahor Tajaniju predlagal pripravo skupnega slovensko-italijanskega zgodovinskega učbenika

Borut Pahor je v Bruslju predsedniku Evropskega parlamenta Antoniu Tajaniju predal poročilo slovensko-italijanske zgodovinsko-kulturne komisije o odnosih med narodoma med leti 1880 in 1956.

10

Evakuacija civilistov z zadnjega območja pod nadzorom IS-ja na vzhodu Sirije

Iz vasi Baguz, zadnjega območja, ki ga še nadzira samooklicana Islamska država (IS) na vzhodu Sirije, je krenil konvoj več tovornjakov, na katerih so civilisti in družinski člani skrajnežev.

10

Ameriški novinarji o Luki Dončiću: Hitro je postal zelo priljubljen

Ameriške košarkarske zvezde imajo poseben status, njihov življenjski stil se loči od vsakdanjika večine ljudi. Novinarji imajo možnost občasnega druženja z njimi, saj skupaj potujejo na gostovanja.

55

Trg posojil z vzvodom predstavlja novo veliko tveganje

Trg posojil s finančnim vzvodom se je povzpel prek 1.300 milijard dolarjev, zato so v nekaterih pomembnih ustanovah zazvonili alarmni zvonci.

87

Zoran Poznič potrjeno kandidat za novega kulturnega ministra

V stranki Socialnih demokratov so uradno potrdili, da je kandidat za novega kulturnega ministra Zoran Poznič, direktor Zavoda za kulturo Delavski dom Trbovlje.

7

Meta Hrovat svetovna prvakinja v slalomu

Alpska smučarka Meta Hrovat je postala svetovna mladinska prvakinja v slalomu, v Val di Fassi je bila razred zase.

7

Najstnici, ki se je pridružila IS-ju, bodo odvzeli britansko državljanstvo

Shamimi Begum, ki se je s 15 leti v Siriji pridružila skrajni skupini, samooklicani Islamski državi, bodo odvzeli državljanstvo Velike Britanije.

112

Alenka Bratušek: "Projekt drugega tira je dokaz, da smo stvari začeli delati drugače"

Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek je zavrnila odgovornost za vse postopke, ki jih je glede drugega tira Divača-Koper vodilo prejšnje vodstvo ministrstva, in dodala, da ministrstvo v mandatu te vlade projekt drugega tira izvaja transparentno.

6

JP Morgan s prototipom kriptovalute

Ameriška banka JP Morgan Chase je razvila prototip digitalnega sistema plačevanja, ki temelji na tehnologiji veriženja blokov.

11

Kako bi se odzvali, če bi v Sloveniji znižali hitrost za 10 km/h?

Po eni strani novejši avtomobili omogočajo varno doseganje večjih hitrosti, na drugi strani pa je večja hitrost povezana tudi z izpusti toplogrednih plinov, varnostjo v prometu in hrupom.

195

ZDA načrtujejo gradnjo jedrskih reaktorjev v Savdski Arabiji

Glede na poročilo, ki ga je sestavil odbor za vladni nadzor predstavniškega doma kongresa, želi ameriška vlada znanje o jedrski tehnologiji predati Savdski Arabiji.

62

Vlasta Nussdorfer: "Spoštovanje pravic je drago, a nespoštovanje je še dražje"

"Veliko priporočil varuha človekovih pravic je bilo upoštevanih, a veliko jih še vedno čaka na obravnavo vlade," je ob predstavitvi letnega poročila poudarila odhajajoča varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer.

19

"Kot da bi iz avtomobila vzel zavore in rekel: Uau, kako sem hud!"

"Rad plezam, ne pa priplezam na vrh," pravi Klemen Bečan, ki predstavlja film o smeri Rocktrip, za katero je žrtvoval zadnja leta svoje kariere in mimogrede gotove smrti rešil še dve kozi.

17

Vodstvo Olimpije potrdilo: Novi trener je Jure Zdovc

Košarkarji Petrola Olimpije bodo v končnico državnega prvenstva vstopili z okrepitvijo na trenerski klopi, na katero se vrača Jure Zdovc!

83

V napačno smer največkrat mladi vozniki in starejši od 65 let

Statistika razkriva, da se število voženj v napačno smer iz leta v leto povečuje, samo lani so policisti obravnavali 160 voženj v napačno smer, na srečo se jih je večina končala brez hujših posledic.

31

Hotić ostaja v Mariboru do leta 2022

Dino Hotić je z Mariborom podaljšal pogodbo še za eno leto, za vodilno ekipo Prve lige bo tako igral do leta 2022.

11