Najbolj komentirane novice zadnje ure

Šport

Veleslalom (M): Kranjec ima visoke cilje
Tehnični spored moškega programa v alpskem smučanju se začenja z veleslalomom. Slovenski adut bo Žan Kranjec, na štartu je tudi Štefan Hadalin. Prva vožnja bo ob 2.15, druga pa ob 5.45.
12

Novice

Andreja Katič: Stališče Evropske komisije glede vprašanja mej daje prednost Hrvaški
Predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker je poudaril, da morajo države Zahodnega Balkana urediti vsa mejna vprašanja, preden se bodo pridružile Evropski uniji.
86

Novice

Haradinaj poziva vse članice EU-ja k priznanju Kosova
Kosovski premier Ramush Haradinaj je ob deseti obletnici samostojnosti države pozval Evropsko unijo, naj najde način, da bi pet držav članic nehalo blokirati evropsko perspektivo Kosova in da ...
25

Novice

Bohinjski župan: "Hotel Jezero je svetla točka bohinjskega turizma"
Obnovljeni Hotel Jezero ob Bohinjskem jezeru, ki ga je 5. januarja lani močno poškodoval požar, je po mnenju bohinjskega župana Franca Kramarja primer dobre prakse v širšem slovenskem prostoru, kako ...
11

Zabava

Video: Prisluhnite osmerici, ki se bo potegovala za evrovizijski nastop
Osem izvajalcev si je v predizboru pripelo finale Eme 2018, a le eden izmed njih pa se bo veselil nastopa na Evroviziji 2018. Prisluhnite jim še enkrat in povejte, koga bi na Portugalsko poslali vi!
9

Zabava

Znanih je osem finalistov Eme 2018, se vidimo čez teden dni!
Proper, Lara Kadis, BQL, Lea Sirk, Indigo, Ina Shai ter Marina Martensson in Nuška Drašček so zasedli osem prostih mest za finale letošnje Eme.
462

Zabava

Rajanje "eksotov" na ciljni črti 15-kilometrskega teka na smučeh
Petkova olimpijska moška preizkušnja v 15-kilometrskem teku na smučeh v prosti tehniki je predstavljala vrhunec tega tekmovanja za predstavnika Tonge Pito Taufatofuaja, ki mu je uspelo izpolniti oba ...
29

Novice

Janša: Najprej Slovenija, potem drugi
Predsednik SDS-a Janez Janša je na slavnostni akademiji ob 29. obletnici ustanovitve stranke poudaril pomen ohranitve slovenske identitete in samozavesti.
183

Ture avanture

Rekordno število turistov: Maroko odkrivajo tudi Brazilci in Kitajci
Maročani so po več letih znova zadovoljni s svojim turističnim izkupičkom - lani je namreč omenjeno afriško državo prvič obiskalo več kot 11 milijonov turistov, ki se najpogosteje ustavijo v ...
16

Šport

Federer postavil nov mejnik - najstarejša številka ena
Roger Federer si je z zmago nad Robinom Haasejem v četrtfinalu turnirja v Rotterdamu zagotovil vrnitev na vrh lestvice ATP, kjer je preživel že rekordna 302 tedna.
69

Novice

Ali bo na Rakovi Jelši zaživela prva stanovanjska zadruga?
Pilotni projekt stanovanjske zadruge, ki bi omogočila cenejšo rešitev stanovanjskega vprašanja, bi lahko zaživel leta 2020 na Rakovi Jelši v Ljubljani.
9
Izjava dneva
link
Rok Zupančič
1
17. februar 2018 ob 13:07 Danes je pravosodje pod hudim pritiskom politike.
Več novic ...
Kazalo