Zvezdnikoma sta se v zakonu rodila dvojčka Max in Emme. Foto: Reuters
Zvezdnikoma sta se v zakonu rodila dvojčka Max in Emme. Foto: Reuters

To so besede, ki sta jih v uradni izjavi podala Jennifer Lopez in Marc Anthony, ki sta številne presenetila z novico, da se po sedmih letih ločujeta.

Zvezdniški par, ki se je leta 2004 skrivnostno poročil - takrat so goste povabili na popoldnevno zabavo in jih presenetili s poroko. Le nekaj mesecev preden sta si dahnila da, sta tako Jennifer kot Marc končala svoji ljubezenski zvezi - pevka je končala zaroko z Benom Affleckom, pevec pa se je ločil od nekdanje mis Universe Dayanare Torres.

To bo za 41-letno Lopezovo tretja ločitev, leto starejši Anthony pa se ločuje drugič. Jennifer je najprej poročni prstan na roko nadel kubanski natakar Ojani Noa, leta 2001 pa se je poročila s plesalcem Crisom Juddom, s katerim je zakonska sreča trajala dve leti.

V sedemletnem zakonu sta se zvezdnikoma rodila dvojčka Emme in Max, ki imata tri leta. Marc ima iz preteklih zvez še tri otroke.

Zvezdnika sta bila redna gosta rdečih preprog, nekaj fotoutrinkov srečnih dni Jennifer in Marca pa si lahko pogledate spodaj.