Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Sporen nakup operacijskih miz v KC-ju - Arhiv

1 2

Klinični center zaobšel javni razpis

V Kliničnem centru so lani zaobšli javni razpis ministrstva za zdravje in sklenili pogodbo za dializni material z edinim ponudnikom.

Štirje ponudniki operacijskih miz

Za dobavo 18 operacijskih miz za 5 bolnišnic so ponudbe poslali Aiko Med, Molier, Soča Oprema in Sanolabor.

Nova preiskava v Kliničnem centru

Okrožno državno tožilstvo je upravi kriminalistične policije naročilo, naj dodatno preuči problematiko nakupa operacijskih miz v KC-ju.

POSTOPEK ZARADI MIZ V KC USTAVLJEN

Postopek proti vodilnim v Kliničnem centru zaradi nakupa operacijskih miz, vrednih dobro milijardo tolarjev, je ustavljen.

ODPRTE PONUDBE ZA OPERACIJSKE MIZE

Na ministrstvu za zdravje so odprli prejete ponudbe za dokup 19 operacijskih miz. Na razpis so se odzvali štirje ponudniki.

PREISKAVE O NAKUPU MIZ NE BO

Okrožno sodišče v Ljubljani je zavrnilo uvedbo preiskave glede spornega nakupa operacijskih miz v Kliničnem centru, je poročala TV Slovenija.

O OPERACIJSKIH MIZAH SPET JESENI

Svet Kliničnega centra (KC) je preložil razpravo o poročilu notranje komisije o spornem nakupu operacijskih miz na jesensko sejo.

PREISKAVE V AFERI OPERACIJSKE MIZE

Ljubljansko tožilstvo je na okrožno sodišče v Ljubljani vložilo zahtevo za preiskavo zoper štiri osebe v zadevi operacijske mize.

NOV DIREKTOR V KLINIČNEM CENTRU

Dolžnosti generalnega direktorja Kliničnega centra je danes prevzel Franc Hočevar.

MIKLAVČIČ PODAL KEBRU ODSTOP

Borut Miklavčič je ministru za zdravje Dušanu Kebru poslal prošnjo za razrešitev s položaja predsednika sveta Kliničnega centra.

KRITIČNO O HOJKERJEVEM POROČILU

Člani sveta ljubljanskega Kliničnega centra so bili zelo kritični do poročila o spornem nakupu operacijskih miz.

SVET KC-ja IZBRAL HOČEVARJA

Svet ljubljanskega Kliničnega centra je za novega direktorja zavoda izbral Franca Hočevarja, ki pa ga mora potrditi še vlada.

DEVET KANDIDATOV ZA VODJO KC-ja

V Kliničnem centru (KC) se je sestala razpisna komisija in javno odprla devet prispelih prijav za mesto generalnega direktorja.

O DIREKTORJU KC-ja V ČETRTEK

Na ponovni razpis za generalnega direktorja Kliničnega centra je prispelo šest vlog, imena pa bodo znana predvidoma v četrtek, ko bo vloge odprla razpisna komisija.

KC: ZNANA IMENA ŠTIRIH KANDIDATOV

Televizija Slovenija je poročala, da je izvedela imena štirih kandidatov za novega generalnega direktorja Kliničnega centra.

ZA VODENJE KC-ja NI BILO PRIMERNEGA KANDIDATA

Svet Kliničnega centra popoldne med petimi prijavljenimi kandidati ni našel najprimernejšega za mesto novega generalnega direktorja KC-ja.

ARNEŽ IN KEBER KRITIČNO O RAZMERAH V KC-ju

Strokovni direktor ljubljanskega kliničnega centra Zoran Arnež je opozoril na nevzdržen položaj stroke v KC-ju, ker ga trenutno vodi le vršilec dolžnosti.

MENJAVE V KLINIČNEM CENTRU

Iz Kliničnega centra so sporočili, da pomočnik generalnega direktorja za komercialne zadeve Janez Zajc in vodja tehnično vzdrževalnih služb Slavko Marolt zapuščata svoja položaja.

KEBER JE PO OBISKU KC-ja POMIRJEN

Minister za zdravje Dušan Keber je po obisku kliničnega centra povedal, da je pomirjen, saj na ravni obravnave bolnikov ni težav.

V SVETU KC-ja NOVI PREDSTAVNIKI VLADE

Vlada se je na minule dogodke v Kliničnem centru hitro odzvala in že imenovala 13 novih predstavnikov v svet zavoda.

1 2