Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dejan Rat

Novice Kmalu novo javno naročilo za letalsko protitočno obrambo

13.04.2023

Potem ko se na prvo javno naročilo o letošnjem izvajanju letalske obrambe pred točo na območju SV Slovenije ni prijavil nihče, so nam z Ministrstva za kmetijstvo sporočili, da so pripravili novo javno naročilo -- objavljeno bo v najkrajšem možnem času.

Novice Kje je ključ za rešitev politične krize v Mariboru?

13.04.2023

Mariborska "opozicija" je na zadnjih sejah mestnega sveta z dnevnega reda umaknila razpravi o proračunih in podražitvah. Župan Saša Arsenovič se je tako že v začetku drugega mandata znašel v nezavidljivem položaju. Zakaj prihaja do blokade odločanja?

Novice Mariborska proračuna za leti 2023 in 2024 naj bi dobila dovolj podpore

05.04.2023

Svetnica Gibanja Svoboda Karin Jurše zatrjuje: »Mi se zavedamo, da je veliko društev in institucij odvisno od tega proračuna. Zato ne bomo nasprotovali sprejetju proračuna, ampak podpreti ga ne moremo. Zdrava ekonomska pamet namreč kaže, da ni izvedljiv«.

Novice Največ nesreč z udeležbo traktoristov na območju PU Maribor

31.03.2023

V petih letih je bilo v Sloveniji 757 prometnih nesreč s traktorjem, v katerih je umrlo 9 voznikov, 19 jih je bilo hudo telesno poškodovanih, 85 pa lažje.

Novice Kmetje pred ponedeljkovim sestankom s premierjem

30.03.2023

Predsednik Sindikata kmetov Anton Medved: »Pričakujemo neke pozitivne odgovore. V kolikor teh ne bomo dobili, bomo nemudoma ukrepali. Kmetje enostavno to zahtevajo in mi moramo to izpolnit. Dali smo jim obljubo«.

Novice Streliško cesto bodo odprli v drugi polovici aprila

28.03.2023

Gradnja novega krožišča Streliška - Kardeljeva cesta ne bo končana v predvidenih štirih mesecih, v drugi polovici aprila pa bodo odprli pomembno prometno povezavo v smeri Streliške ceste.

Novice Izzivi okolju prijaznejše elektrifikacije prometa

16.03.2023

Evropski poslanci so potrdili prepoved prodaje avtomobilov z bencinskimi ali dizelskimi motorji od leta 2035, države članice Evropske unije pa so končno odločitev preložile.

Novice »Na tej točki ne moremo vstopati v koalicijo«

14.03.2023

Glavni razlogi, zakaj Gibanje Svoboda ne želi v koalicijo z mariborskih županom so prenapihnjen predlog letošnjega proračuna z izjemno visokim zadolževanjem, napovedane podražitve, ob tem pa še pomanjkanje vrednot kot so: dialog, sodelovanje in poštenost.

Novice Mariborska občina pričakuje potrditev predlogov podražitev

09.03.2023

Mariboru se obeta val podražitev, o predlogih, ki razburjajo javnost, pa bo prihodnji teden odločal mestni svet. Breme dodatnih izdatkov je treba porazdeliti, tudi na občane, pravijo na občini. Ob draginji je velik problem tudi podfinanciranost občine.

Novice Mariborski javni vrtci naj bi se podražili za okrog 38 odstotkov

02.03.2023

Sodeč po gradivu, ki je že na občinski spletni strani, se bodo programi v javnih vrtcih podražili za okrog 38 odstotkov, storitvena pristojbina za čiščenje odpadnih voda za skoraj 30 odstotkov, precej dražji pa naj bi bil tudi prevoz z gondolsko žičnico.

Novice Kako poteka gradnja ogrevalne atletske steze?

28.02.2023

Izvedba prve faze gradnje atletske ogrevalne dvorane na Poljanah zajema izvedbo ogrevalne steze, rekonstrukcijo objekta tribune s spremljevalnimi in funkcijskimi prostori, obnovo kompletne komunalne infrastrukture in izvedbo temeljev za drugo fazo.

Novice Januarske položnice za daljinsko ogrevanje kljub podražitvi znosne

24.02.2023

Z vladno uredbo se je variabilni del cene toplote za gospodinjstva zvišal za 28 odstotkov. Zneski na računih pri anketirancih so višji, a vsi poudarjajo, da na srečo ne tako visoki, kot so sprva napovedovali.

Stran 6 od 39
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov