Prevozna sredstva - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Prevozna sredstva - Arhiv
Na krov Ryanaira zastonj le še z ročno torbico Irska nizkocenovna letalska družba Ryanair bo ročno prtljago, ki jo bodo lahko potniki vzeli na krov brezplačno, omejila na en majhen kos.
"Sporazum o investiciji v mariborsko letališče je mrtva črka na papirju." Pristojno ministrstvo opozarja lastnika mariborskega letališča, družbo SHS Aviation, in kitajsko državno gradbeno podjetje, ki želita v letališče vložiti 660 milijonov evrov, naj ne pozabita, da je ...
Iz Maribora kmalu nad oblaki do Münchna in Antwerpna Belgijsko-slovenska letalska družba VLM Airlines bo z 12. februarjem vzpostavila letalsko povezavo Maribora z Münchnom in Antwerpnom.
S katerimi letalskimi družbami je najbolj varno potovati? Letalske družbe British Airways, Emirates, Etihad Airways, Finnair, KLM, Lufthansa in Qantas so tudi letos med najvarnejšimi letalskimi družbami po izboru portala airlineratings.com.
Maribor: Maister pokvarjen že po enem dnevu vožnje Potem ko je v petek po mariborskih ulicah zapeljal Maister, malo električno vozilo, ki brezplačno vozi po središču štajerske prestolnice, se je vozilo že drugi dan pokvarilo.
Avstrijski prevoznik Niki bo v četrtek prenehal leteti Avstrijski Niki bo s četrtkom ustavil vse letalske prevoze, uprava družbe pa je že vložila predlog za začetek postopka plačilne nesposobnosti.
Predbožični letališki kaos: piloti Ryanaira napovedali stavko Če ste nameravali za božične praznike leteti z Ryanairom, se morda pripravite na kar nekaj nevšečnosti. Piloti in kabinsko osebje tega irskega nizkocenovnika so namreč napovedali stavko.
Slovenske železnice imajo nov vozni red Slovenske železnice z današnjim dnem vozijo po novem voznem redu. Spremembe se nanašajo tako na notranji kot mednarodni potniški promet.
Se bliža nova doba nadzvočnih potniških letal? Letalska industrija očitno resno pogleduje proti nadzvočni tehnologiji na potniškem področju. Letalska družba Japan Airlines bo vložila v zagonsko podjetje, ki razvija nadzvočno potniško letalo.
Foto: Dolga in mukotrpna pot tovornjakarjev prek puščave Gobi v Mongoliji V mongolski puščavi Gobi se milimeter za milimetrom na cesti proti kitajski meji pomika na tisoče tovornjakov, otovorjenih s premogom. Pot je dolga in naporna, traja pa lahko tudi teden dni.
Foto: Nemški vlak prihodnosti - masažni stoli, sobna kolesa in igralnica Sobna kolesa, igralne konzole, stoli, ki dušijo zvok in ogromni televizorji - tako si pri nemškem podjetju Deutsche Bahn predstavljajo vožnjo z vlakom prihodnosti.
V Azerbajdžanu odprli železnico, ki bo povezala Azijo z Evropo V Azerbajdžanu so po večletni zamudi končno odprli železnico čez Kavkaz, ki naj bi postala nov transportni koridor med Azijo in Evropo.
Foto: Čez Aljasko po Dalton Highway, eni najodročnejših cest na svetu Za vse adrenalinske navdušence je vožnja po Dalton Highway, 666 kilometrov dolgi cesti, ki povezuje aljaško mesto Faibanks z Deadhorsom pri Arktičnem oceanu, pravo doživetje in eden od vrhuncev ...
"Zavajajočemu" Ryanairu grozijo tudi pravni postopki Iz britanske agencije za civilno letalstvo (CAA) so sporočili, da bodo zoper največjega evropskega letalskega prevoznika Ryanair zelo verjetno sprožili pravni postopek.
Na ljubljanske ulice bodo zapeljali hrvaški taksiji Cammeo V petek zjutraj bo na ljubljanske ulice zapeljalo prvih 60 vozil hrvaškega taksiprevoznika Cammeo, vožnjo pa bo mogoče naročiti tako prek klicnega centra kot aplikacije.
Prihaja Air Franceov "milenijski" nizkocenovnik s stevardesami v supergah Francoska letalska družba Air France je uradno zagnala svojega nizkocenovnika Joon, s katerim želijo pritegniti predvsem mlajše potnike.
Tudi na Bledu si bo mogoče izposoditi kolo Na Bledu so po zgledu nekaterih drugih slovenskih mest vzpostavili izposojo koles, ki so jo poimenovali Bled Green ways. Na štirih lokacijah bo na voljo 24 koles.
Kavalir po Ljubljani zapeljal že več kot milijon ljudi Vozilo na električni pogon Kavalir je v osmih mesecih letošnjega leta prepeljalo že 80.000 potnikov, skupaj pa od leta 2008 že 1,2 milijona.
Čez vso Evropo prek Rusije do Japonske kar z vlakom Ruska vlada je pripravila velikopotezen predlog, iz katerega lahko sklepamo, da bi potniki čez celotno Evropo do japonskega otoka Hokaido lahko potovali kar v vlakom.
Po ukinitvi poletnih linij v Dubrovnik in Split VLM Airlines skriva načrte Belgijsko-slovenska letalska družba VLM Airlines, ki je prejšnji teden ukinila redno povezavo mariborskega letališča z letališčema v Splitu in Dubrovniku, še ni razkrila zimskega urnika letenja ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Anketa: 31. oktober 2016 ob 15:45

Slovenija si želi postati kulinarična destinacija. Koga oz. kaj bi turistom izpostavili vi?

Ano Roš (Hiša Franko).
Tomaža Kavčiča (Zemono).
Janeza Bratovža (JB).
Igorja Jagodica (Strelec).
Brata Denk (Hiša Denk in Mak).
Kako domačo gostilno.
Nič od tega, Slovenija ne more postati kulinarična destinacija.
Arhiv
Kazalo